Niek Roozen

Acteur, Presentator en YouTuber

Niek Roozen is jong, creatief en kruipt in welke rol je maar wil. Hij is een échte acteur die je kunt kennen van de serie Brugklas of van films als Renesse en Misfit. Daarnaast heeft Niek zijn eigen YouTube kanaal met zo’n 150.000 abonnees. Zijn acteertalent in combinatie met zijn knappe kop heeft hem al op veel plekken en plaatsen mogen brengen. Het mooie van Niek is dat hij dicht bij zichzelf blijft; hij blijft ‘lekker normaal’ en doet wat hij wil. Hij heeft een groot hart voor zijn jonge fans en inspireert graag anderen via zijn social media. Benieuwd naar zijn manier van content maken? Krijg hieronder een indruk.

CIJFERS

0

INSTAGRAM

0

TWITTER

0

YOUTUBE

NIEK OP YOUTUBE

Wekelijkse vlogs, dan weer backstage bij één van zijn opnames en daarnaast af en toe een minidocu. Niek heeft zijn YouTube kanaal verdeeld in verschillende categorieën waarin hij video’s upload die flink wat kijkcijfers behalen.

Neem contact met ons op!

Niek Roozen inhuren voor een workshop acteren?

CREATORS FC

Creators FC is het kanaal van het officiële voetbalteam van bekende Nederlandse YouTubers zoals Fifalosophy, VV Bas VV, Dylan Haegens, Kalvijn, Noah Zeeuw, Politievlogger, Supergaande, FC Roelie, LuckyGraafNL, King Alert, Luca Like en natuurlijk Niek Roozen.

CONTACTFORMULIER

  Prijsopgave aanvragen

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?