Typetjes

Boek verschillende typetjes

Via Entertainmens kunt u eenvoudig en snel bijzondere typetjes inhuren! Of u nu op zoek bent naar een typetje voor uw jubileumfeest, evenement, braderie, promotieactiviteit of festival. Entertainmens kent stoere lookalikes, maar ook zeker grappige typetjes. Een typetje boeken? Zie onze lijst met typetjes. Hieronder zijn enkele arrangementen mogelijk:

BUTLER

Ober of Butler - Typetjes

Een chique aangelegenheid op komst? Huur onze butler in en zorg ervoor dat uw gasten zich welkom voelen. Onze butler zorgt ervoor dat iedereen er netjes uitziet.. even de haren goed doen, pluisjes van de kleding plukken, mantel netjes aannemen en weghangen en de schoenveters even strikken. Deze butler is in de buurt als hij nodig is, maar beweegt zich als een schaduw tussen uw gasten. Als u het wenst kan de butler ook best wat onhandig zijn: struikelen over eigen voeten, de jas van een ander aantrekken, noem zo maar op. Butler typetje inhuren?

MANNEQUIN

Organiseert u een fashionshow, beurs of wilt u uw nieuwe kledinglijn tonen? Onze mannequin weet zich op de juiste manier in alle soorten kleding te bewegen en presenteren. Deze mannequin is erin getraind om snel en netjes de volgende kledingset aan te trekken. Voor de iets hippere shows kan de mannequin de kleding ook dansend presenteren (met en zonder partner). Mannequin typetje inhuren?

Vraag direct een offerte aan

Verschillende typetjes voor al uw events

ETALAGEPOP

Etalagepop of Paspop - Typetjes

Het is even schrikken maar zeker komisch als opeens één van uw poppen uit de etalage beweegt. Verras jouw winkelend publiek met onze ‘etalagepop imitator’. Een succes bij openingen van winkels, panden, gebouwen of tijdens een beurs. Etalagepop typetje inhuren?

BEDIENDE

Onze bediende staat uw gasten geheel tot dienst. Organiseert u een nette aangelegenheid dan heet ons typetje uw gasten graag welkom. Naast het aanwijzen van de looproute maakt hij even een compliment, een grapje, een buiging en neemt hij uw jas vriendelijk aan. Een vrolijke glimlach is de bediende nooit teveel. Bediende typetje inhuren?

Vraag direct een offerte aan

Verschillende typetjes voor al uw events

MIMESPELER

Mimespeler - Typetjes

Entertainment op een uiterst klassieke wijze? Kies voor onze mimespeler. Op eigen wijze trekt hij de aandacht en vermaakt hij uw bezoekers. Hij weet als geen ander goed te reageren op de lichaamstaal van de gasten en past zijn non-verbale communicatie zo op hen aan dat ze bijna vanzelf uw winkel, pand of stand binnen lopen. Onze mime weet zijn publiek te pakken en weet uw programma op juiste wijze vorm te geven.

STRAATVERKOPER

Straatverkoper - Typetjes

Staat u op de markt, braderie of beurs om uw producten of diensten aan te bevelen? Onze straatverkoper kan uw producten en diensten op ludieke wijze aan de man brengen. Onze straatverkoper is een beetje opdringerig en onhandig, maar hij weet precies hoe hij uw product of dienst onder de aandacht moet brengen. De verkoper komt uit een achterbuurt en speelt perfect in op de sfeer van het winkelend publiek. Op een winterfair of kerstmarkt komt de verkoper graag in Charles Dickens stijl. Straatverkoper typetje inhuren?

LEVEND STANDBEELD

Levend standbeeld - Typetjes

Weerspiegel jouw onderneming, product of diensten met een ‘levend standbeeld’. Op zoek naar een lasser, glaszetter, schilder, timmerman of zakenman? Ons levende standbeeld typetje laat op een ludieke wijze zien hoe u of uw bedrijf werkt. Ieder project is te vertalen naar een levend beeld. De bewegingen van dit typetje zijn zo verfijnd dat men zegt: “Is het een echt beeld of zag ik hem toch bewegen?”. Levend standbeeld typetje inhuren?

Doelgroep

Voor ons typetje is het wenselijk te weten welke doelgroep hij/zij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een typetje inhuren kan variëren van 20 minuten tot een hele dag. Heeft u liever een op maat gemaakt programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?