IJsgoochelaar

Goochelende IJscoman inhuren

Bent u op zoek naar een bijzondere act op locatie? Een klantenmagneet? Huur een unieke goochelaar met ijs in. U hoort het goed, een ijscoman die goochelt met ijsjes. IJsgoochelaar inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

IJSGOOCHELAAR INHUREN

Goochelen, jongleren en humor, dit zijn enkele woorden die passen bij de ijsgoochelaar. Een goochelende ijscoman die uw gasten in de maling neemt, maar ze tegelijkertijd verwent met een heerlijk ijsje naar keuze. Deze unieke act is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen.

Technische gegevens

Voor deze act is een ruimte vereist van minimaal 6x3 meter en behoefte aan zo'n 220 Volt aansluiting binnen een straal van 25 meter.

Duur

Een ijsgoochelaar act inhuren kan variëren van 30 minuten tot een hele dag. Heeft u liever een op maat gemaakt programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

IJsgoochelaar inhuren?

TURKSE IJSCOMAN

Voordat deze ijscoman zijn exclusieve Turkse ijs publiek prijsgeeft, wordt een heuze act opgevoerd die grote hilariteit opwekt. Als het exquise ijs wordt uitgedeeld, gaat hij onverstoorbaar verder: ‘U had juist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg!’ Tja, hij is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic!

IJsjes

Exclusief ijs, fantastisch van smaak, kleur, en structuur. Het ijs blijft zeer lang consistent. Uw gasten komen dus bij het eten van hun ijsje niet helemaal onder het ijs te zitten.

Duur

De Turkse IJscoman inhuren kan variëren van 1 uur tot 6 uur op een dag. Heeft u liever een op maat gemaakt programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader