Tennis

Shows & Clinics

Tennis is een van de meeste beoefende sporten in Nederland. Een bal, een racket een net en spelen maar. Bent u op zoek naar tennisentertainment? Entertainmens kent diverse tennisleraren, instructeurs en entertainers door Nederland. Tennisser inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

TENNIS SHOW

entertainmens-tennis-show

Een show is geschikt voor elk publiek. Organiseert u een sportverkiezingen, open dag of familiedag. Bent u op zoek naar entertainment tussen een tenniswedstrijd door? Entertainmens heeft de perfecte artiest in huis. Van jongleren met 5 tennisrackets tot interactie met het tennispubliek. Door middel van muziek, diverse tennistrucs en interactie vermaakt deze tennisser zijn publiek.

Ondergrond

Voor een tennis show is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een tennis show duurt 15 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Tennis shows & clinics

TENNIS CLINIC

Heeft u iets te vieren met uw vereniging of bedrijf? Of bent u op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Dit is één van de meeste beoefende sporten in Nederland. Tijdens deze clinic leert onze tennisinstructeur de basisslagen van het tennisspel aan. Hij geeft tips en trucs, doet verschillende dril oefeningen en sport- en spelvormen waarbij je moet samenwerken. Ook behoort het tot de mogelijkheid om een demonstratiewedstrijd te spelen tegen onze tennisinstructeur.

entertainmens-tennis-clinic

Ondergrond

Voor een tennis clinic is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een tennis clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?