Sigaar maken

Demonstraties & Workshops

Maak kennis met een eeuwenoude ambacht en leer de kunst van het sigaar maken. Leer de kunst van het sigaren maken van de enige sigaarmaakster in Nederland die iedere sigaar nog met de hand maakt. Ontdek de verschillen kleuren, geuren en smaken die de sigaren rijk zijn en wordt een echte liefhebber! Sigarenmaakster op locatie inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

SIGAARMAAKSTER INHUREN

Sigaarmaakster inhuren op locatie? Dat is mogelijk. Organiseert u een evenement waarbij onze sigaarmaakster sigaar maken kan demonstreren, een bedrijfsfeest in Cubaans thema of is het toepassing bij uw stand op de beurs? Huur onze sigaarmaakster in voor het rollen van sigaren op uw locatie. Laat uw gasten genieten van een handgemaakte sigaar; geur, kleur en smaak. Breng voor even de eeuwenoude delicatesse en historie terug.

Tafel

Graag zien wij bij uw aanvraag vermeld of er op locatie een stevige tafel beschikbaar is met de afmetingen van minimaal 100 x 70 cm.

Duur

De sigaarmaakster is in te huren voor minimaal 1 uur tot maximaal 6 uur op locatie. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Sigaarmaakster inhuren op locatie

WORKSHOP SIGAAR MAKEN

Ben je benieuwd hoe sigaren gemaakt worden? Tijdens de workshop ‘sigaar maken’ leer je het één en ander over de geschiedenis van deze eeuwenoude delicatesse en ga je zelf sigaren maken. Je gaat gegarandeerd naar huis met een zelfgemaakte sigaar of van de sigarenmaakster zelf. Een informatieve en ontspannende workshop voor de echte sigarenliefhebbers.

Locatie

De workshop sigaar maken kan zowel buiten als binnen plaats vinden. Graag zien we dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

De workshop sigaar maken duurt 90 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader