Diabolo

Shows & Clinics

Dit is één van de unieke artiesten van Entertainmens.. Deze kunstzinnige artiest doet een ieder verstelt staan van zijn kunsten met 2 stokken, een touwtje en zijn diabolo’s. Diabolo artiest inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

DIABOLO SHOW

Door middel van muziek, interactie en geografie maakt onze artiest het tot een ware act. Het publiek is vol aandacht wanneer ze de ene diabolo na de andere de lucht in zien vliegen. Een show is geschikt voor jong en oud en zeer vermakelijk!

Minimale ruimte

Voor een diabolo show is een minimale ruimte vereist van 5x5x4 meter.

Duur

Een diabolo show duurt 10 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Freestyle diabolo shows & clinics

DIABOLO CLINIC

Naast een show is aansluitend een clinic erg leuk en uitdagend. Onze instructeur past zich aan naar de leeftijd en belevingswereld van zijn doelgroep. Zo is deze clinic voor verschillende gelegenheden inzetbaar. Denk aan; teambuilding activiteiten, interactieve concepten, spelshows, kinderfeesten en onderdeel van inhoudelijke programma’s.

Een show is gaaf, maar er zelf mee aan de slag gaan wellicht nog leuker. Misschien heb je het ooit wel eens geprobeerd? Bij deze groepsles gaan we vanuit de basis aan de slag met een aantal trucs. Ieder gaat op zijn niveau aan de slag. Van solo tot duo diabolo maakt onze instructeur de groepsles tot een ware uitdaging voor een ieder. De één met begeleiding van muziek, een ander is bezig met het opgooien of opvangen. Al met al een gave clinic vol plezier!

entertainmens-diabolo-clinic

Aantal personen

Voor een optimale clinic en het op de juiste manier kunnen geven van aandacht, moet u uitgaan van maximaal 20 personen per groep.

Duur

Een diabolo clinic duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader