Stuntman

Shows & Workshops

Ook wel een echte daredevil genoemd. Deze stuntman kan vuurspuwen, door ramen heen duiken, van daken af vallen, parachute springen, noem het allemaal maar op. Gek genoeg kan het zeker niet! Onze stunt-artiest is een echte waaghals en leeft onder het motto; ‘gokje wagen, prijsje winnen’. Stuntman inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

STUNTMAN INHUREN

Bent u op zoek naar de ultieme knaller van een opkomst, iemand die grensverleggend entertainend is of bent u op zoek naar een slachtoffer voor uw film? Onze professionele stuntman staat, met zijn rugzak vol ervaring en kennis, paraat voor iedere spannende klus. Of het nu gaat om een motorstunt, een openingsact, schoolactiviteit, festival of experiment. Heeft u al een idee hoe u onze professional wenst in zetten? Wij denken graag met u mee!

Locatie

Voor een stuntman is het wenselijk dat u uw locatie inzichtelijk maakt zodat onze stuntman hierop kan inspelen. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Onze stuntshows zijn variërend van 15 tot 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Stuntman shows & workshops

STUNTMAN WORKSHOP

Je ziet ze vaak voorbij schieten in films als James Bond en Mission Impossible. In Workshop ‘Stuntman voor een dag’ word je meegenomen in de wereld van film en actie. Van springen over daken tot vechtscènes. Onze artiest weet de foefjes van het vak; hoe moet je een val opvangen, waarom lijken de vechtscènes zo echt in films.. Dit soort vragen worden behandeld tijdens onze workshop.

entertainmens-stuntman-workshop

Locatie

Voor een stuntman workshop is het wenselijk dat u uw locatie inzichtelijk maakt zodat onze stuntman hierop kan inspelen. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een stuntman workshop duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader