Schermen

Demonstraties & Clinics

Met een wapen in de hand en zonder vooraf geoefende en geïnternaliseerde routines vaart men een koers ingegeven door persoonlijke voorkeuren en overtuigingen. Welke beslissingen neem je als er slechts een seconde bedenktijd is en de tegenstander de aanval inzet? Bent je een aanvaller of een verdediger? Hoe wordt de ‘schermdialoog’ aangegaan, wat zijn de regels en met welk doel stapt men het duel in.. Schermen sport inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

SCHERMEN DEMONSTRATIE

entertainmens-schermen-demonstratie

Een demonstratie schermen is in ons geval een spectaculaire demonstratie waarbij het publiek geniet tussen een duel tussen de professional en de deelnemer. Tijdens deze entertainende demonstratie geeft onze instructeur bij alles wat hij doet een korte toelichting waardoor spelenderwijs plezier, inzicht in het spel en inzicht in de techniek ontstaat bij het publiek. Onze scherm instructeur neemt graag men in de maling. Hoe diep onze entertainer op de techniek in gaat ligt uiteraard aan het niveau van het publiek en de deelnemer(s). Schermen sport bij Entertainmens zit vol humor!

Ruimte

Voor een demonstratie schermen is een minimale ruimte gewenst van 6x4 meter, vermeld de gewenste nummers in uw offerte aanvraag.

Duur

Een demonstratie schermen duurt 20 minuten. Tip: Ook inzetbaar voor foto- en videosessies.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Scherm demonstraties & clinics

SCHERMEN SPORT CLINIC

Bent u op zoek naar uitdagende workshop, overweeg dan om een workshop schermen uit te oefenen. Samen met een goed gezelschap of uw collega’s is het volgen van een scherm workshop een uitdagende activiteit en ontzettend leuk om te doen. De schermen sport clinic van Entertainmens kan worden uitgevoerd op diverse locaties in Nederland, maar ook op een locatie die uzelf in gedachte heeft. Jong en oud, sportief of minder sportief. Onze workshop om te leren schermen is voor ieder persoon een geweldige ervaring.

De demonstratie en workshop schermen zijn uitstekende teambuilding activiteiten en daarom vooral geschikt voor doelgroepen als: verenigingen, bedrijven, scholen, speciaal onderwijs, kinderfeestjes, woonzorgcentra, verpleeghuizen, revalidatiecentra, kinderopvang, inrichtingen, gevangenissen en campings.

entertainmens-schermen-clinic

Ondergrond

Voor een scherm clinic is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een scherm clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?