Rugby

Clinics

American Football kennen wij in Nederland meer als Rugby. Alhoewel niet veel mensen in de Verenigde Staten American Football binnen een club of team beoefenen, nemen ze de sport wel héél serieus! Maar in Europa krijgt de sport minder aandacht en dat is jammer, want de sport heeft onwijs veel te bieden. Zowel in aanvallend, verdedigend, technisch én tactisch aspect.

RUGBY CLINIC

entertainmens-rugby-clinic

Een rugby clinic behandelt als eerste het gooien. Gooien met een rugby is nou eenmaal even wennen. Na het hebben geoefend, bestaat de clinic uit diverse oefenvormen die te maken hebben met het “route lopen” bij dit spelletje. Dat wil zeggen dat we oefenen in het samenspel tussen de verschillende spelers en posities, zoals de centre, de quarterback en de receiver.

Misschien denk je nu; wat een termen allemaal. Tijdens de clinic van onze rugby specialist zal plezier en teambuilding centraal staan. Ook proberen we uiteraard de sport zo interessant mogelijk te maken, dat wanneer je er eens aan deelgenomen hebt, je er wellicht over na gaat denken het spel eens wat vaker te gaan spelen.

Ondergrond

Voor een rugby clinic is het wenselijk dat u over een zachte ondergrond beschikt, gras heeft hierbij de voorkeur. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een rugby clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN

  Prijsopgave aanvragen

   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?