Graffiti

Workshops

De laatste jaren is graffiti tot kunst verheven en zijn wereldwijd vele professionals die van kunst hun beroep hebben gemaakt. Lijkt het jou leuk om graffiti te spuiten? Entertainmens biedt graffiti workshops onder begeleiding van een professionele graffiti kunstenaar.

Een schildering is zeer geschikt op muren. Laat uw levensmotto op uw bedrijfspand schilderen of een doorkijkje op de muur in de achtertuin van uw medewerkers. Laat uw fantasie op de vrije loop! Graffiti artiest inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

GRAFFITI WORKSHOP

entertainmens-graffiti-workshop

Vaak zie je het kunstwerk, maar niet de artiest erachter. Bij Entertainmens zal onze artiest zijn deelnemers meenemen in de wereld van kunst en cultuur. Deze workshop is uitermate geschikt voor onder andere: bedrijfs- en personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten, groepsactiviteiten, schoolactiviteiten, evenementen en teambuilding activiteiten. Om de kwaliteit van onze graffiti workshops te waarborgen werken wij met ware professionals. Onze workshops kunnen daardoor zowel binnen als buiten worden gegeven, als een op zichzelf staande activiteit of als onderdeel van uw evenement of programma. Benieuwd hoe deze workshop wordt vorm gegeven? Neem contact met ons op!

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 15 personen.

Duur

Een graffiti workshop duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN

Prijsopgave aanvragen