Graffiti

Muurschilderingen, Straattekeningen & Workshops

De laatste jaren is graffiti tot kunst verheven en zijn wereldwijd vele professionals die van kunst hun beroep hebben gemaakt. Lijkt het jou leuk om graffiti te spuiten? Entertainmens biedt graffiti workshops onder begeleiding van een professionele graffiti kunstenaar. Een schildering of tekening is zeer geschikt op muren. Laat uw levensmotto op uw bedrijfspand schilderen of een doorkijkje op de muur in de achtertuin van uw medewerkers. Laat uw fantasie op de vrije loop! Graffiti artiest inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

GRAFFITI MUURSCHILDERING

Bent u op zoek naar een dynamische muurdecoratie? Interesse in een graffiti muurschildering tijdens een campagne, project of evenement? De muurschildering van Entertainmens onderscheidt zich door professionaliteit, ervaring en kwaliteit. Onze graffiti specialist is een echte professional en heeft jarenlange ervaring binnen de wereld van graffiti spuiten en tekenen. Met deze urban activiteit op locatie huurt u onze graffiti-artiest in voor een muurschildering naar wens.

Materiaal

Indien nodig kan Entertainmens voorzien in een muur op locatie. Graag zien wij dit vermeld in uw aanvraag.

Duur

Een graffiti muurschildering duurt zo'n 50 minuten per vierkante meter. Graag zien we de grote van de muurschildering vermeld in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

GRAFFITI WORKSHOP

entertainmens-graffiti-workshop

Vaak zie je het kunstwerk, maar niet de artiest erachter. Bij Entertainmens zal onze artiest zijn deelnemers meenemen in de wereld van kunst en cultuur. Deze workshop is uitermate geschikt voor onder andere: bedrijfs- en personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten, groepsactiviteiten, schoolactiviteiten, evenementen en teambuilding activiteiten. Om de kwaliteit van onze graffiti workshops te waarborgen werken wij met ware professionals. Onze workshops kunnen daardoor zowel binnen als buiten worden gegeven, als een op zichzelf staande activiteit of als onderdeel van uw evenement of programma. Benieuwd hoe deze workshop graffiti tekenen wordt vorm gegeven? Neem contact met ons op!

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 15 personen.

Duur

Een graffiti workshop duurt 45 tot 90 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Graffiti muurschildering & workshops

MUURSCHILDERING

Muurschildering op locatie? Een ware eye catcher! Bent u op zoek naar een originele manier om je kamer, lokaal of event te decoreren? Muurschilderingen geven een warme, persoonlijke en aangename sfeer. Zo kunnen muurtekeningen op maat en wens gemaakt worden. Of u nu als particulier of bedrijfsmatig een beroep doet, dat is geen probleem. Onze muurtekenaar werkt door heel Nederland.

Structuur

Voor elke muur geldt een andere structuur en afmeting. Graag zien wij dit vermeld in uw aanvraag.

Duur

Een muurschildering duurt zo'n 90 minuten per vierkante meter. Graag zien we de grote van de muurschildering vermeld in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

STRAATTEKENING

Misschien ben je er wel bekend mee; ‘je loopt door de winkelstraat en ineens valt je een 3D tekening op. Dat ziet er bijzonder uit.. eens even een foto van maken’. Breng uw merk, product of evenement op een unieke manier tot leven met een straattekening. Het straattekenen wordt ook wel streetpainting of street art genoemd. Straattekenaar inhuren? Huur een straat tekenaar bij Entertainmens.

Vergunning

Houd er rekening mee dat er voor sommige straattekeningen vergunningen nodig zijn. Graag zien wij dit vermeld in uw aanvraag.

Duur

Een straattekening duurt zo'n 90 minuten per vierkante meter. Graag zien we de grote van de straattekening vermeld in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader