Calisthenics

Shows & Clinics

Calisthenics boeken voor een workshop of optreden? Calisthenics is een engels woord dat is afgeleid van de griekse woorden, kalos en sthenos die respectievelijk schoonheid en kracht betekenen. Entertainmens laat deze woorden in zijn acts sterk naar voren komen en maakt van het onmogelijke een waar spektakel. Wij halen alles uit de kast en laten zien wat er mogelijk is met het menselijk lichaam. Calisthenics inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

CALISTHENICS SHOW

Tijdens een calisthenics show worden power moves uitgevoerd waarbij u vooraf dacht dat die onmogelijk waren. Deze indrukwekkende powermoves laten je even stilstaan bij wat een menselijk lichaam allemaal wel niet kan. Van front levers naar straddle planches. De calisthenics freestyler heeft het allemaal in huis!

Ondergrond

Voor een calisthenics show is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een calisthenics show duurt 10 minuten. Tip: Ook inzetbaar voor foto- en videosessies.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Calisthenics shows & clinics

CALISTHENICS CLINIC

Wilt u met uw team nieuwe powermoves leren of heeft u altijd al willen weten hoe je met eigen lichaamsgewicht traint? Dan kunt u een clinic calisthenics volgen. Dit is voor iedere leeftijdscategorie toegankelijk, en wordt op elk niveau aangeboden. De calisthenics clinic kan overal in Nederland uitgevoerd worden vanwege de toegankelijkheid van deze sport.

Deze clinic zijn een geweldige ervaring voor teamwork en het bouwen van zelfvertrouwen om te zien wat er allemaal mogelijk is. Deze workshops halen de potentie van u naar boven waar u zelf nog versteld van staat!

Ondergrond

Voor een calisthenics clinic is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een calisthenics clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?