Voetbal

Shows & Clinics

Noemt het sport, noem het kunst. Freestyle voetbal is tegenwoordig erg hip. Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma? Of wilt u onze freestyle voetballer inzetten tijdens een opening, afsluiting van uw evenement? Bij Entertainmens kunt u verschillende kanten op. Freestyle voetballer inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

FREESTYLE VOETBAL SHOW

Met een Freestyle voetbalshow maakt u de juiste keuze om uw doelgroep een onvergetelijk moment te geven. Een Freestyle voetbalshow zal zeker alle aandacht trekken. Bij Entertainmens bent u aan het juiste adres om de beste freestyle voetballers in te schakelen voor voetbalentertainment.

Ondergrond

Voor een voetbal show is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een voetbal show duurt 15 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Voetbal shows & clinics

FREESTYLE VOETBAL CLINIC

Naast het boeken van een freestyle voetbalshow kunt u ook kiezen voor een freestyle voetbalclinic. Dit kan verschillen van een clinic bij uw plaatselijke voetbalvereniging tot een voetbal kinderfeestje. De freestyle voetbalclinics zijn gericht op zowel het veldvoetbal als het straatvoetbal. Bij Entertainmens passen we ons aan; aan onze doelgroep en proberen we doormiddel van interactie een onvergetelijke clinic te verzorgen.

Je ziet het letterlijk en figuurlijk voorbij schieten. Het wordt tegenwoordig steeds bekender: De vetste trucs uitvoeren met een voetbal. In deze groepsles neemt onze instructeur je mee in de wereld van freestyle voetbal. Of je nou geen één truc kunt of al wel een aantal, deze clinic is voor iedereen een uitdaging. Deze groepsles is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

freestyle-voetbal-clinic

Ondergrond

Voor een voetbal clinic is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een voetbal clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


Prijsopgave aanvragen