Buikspreken

Shows & Workshops

Buikspreken is een vorm van amusement waarbij het spreken gebeurt zonder te veel zichtbare bewegingen met de lippen. Meestal gaat dit gepaard met een pop in de hand die het publiek moet afleiden. Het lijkt hierbij net alsof het de pop is die praat. Als geen ander weet onze buikspreker dit vak te beheersen. Buikspreker boeken? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

BUIKSPREEK SHOW

Speciale momenten of bijzondere gebeurtenissen zijn een uitstekende inspiratiebron voor een aangepaste show op maat. Met een mix van vakmanschap en humor gaat onze buikspreker te werk. Tijdens deze levendige show worden mensen zoveel mogelijk bij het geheel betrokken en is er veel interactie. De karikaturale poppen maken deze show tot een spektakel dat je niet wilt missen. Met passie zorgt onze buikspreker in het gezelschap van zijn vrienden voor een waterval aan geslaagde grappen. Doldwaze, intrigerende momenten met onvoorspelbare toestanden.

Minimale ruimte

Voor een buikspreken show is een minimale ruimte vereist van 5x5 meter.

Duur

Een buikspreek show duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Buikspreek shows & workshops

BUIKSPREEK WORKSHOP

Spelen met poppen is zo gek nog niet. Op basisscholen wordt er al veel mee gewerkt. Met regelmaat zijn er mensen die zich afvragen hoe de techniek van buikspreken werkt. Bij Entertainmens hebben wij zo’n getalenteerde buikspreker die je haarfijn de foefjes van het vak kan aanleren. In deze workshop wordt alles uitgelegd over het maken van een karakter, de techniek van het buikspreken, het schrijven van teksten en natuurlijk een paar praktische oefeningen.

Altijd al eens willen leren buikspreken? Dat kan bij Entertainmens. Het leuke van de workshop buikspreken is dat elke deelnemer aan het einde in principe kan buikspreken – en dat alleen nog maar hoeft te verbeteren door oefening. Een bijzonder enerverende en leerzame workshop!

entertainmens-buikspreek-workshop

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 20 personen.

Duur

Een workshop buikspreken duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?