Messenwerper

Shows & Workshops

Messenwerper boeken voor uw evenement? Een messenwerper zorgt voor de nodige spannende momenten en houdt het publiek op het puntje van zijn stoel! Maak uw event onvergetelijk met een vlijmscherpe messenact. Messenwerper inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

MESSENWERPEN SHOW

Een show messenwerpen is spannend, uitdagend en interactief. Een circusartiest gespecialiseerd in het messenwerpen, puur precisiewerk als het aankomt op deze act. Het publiek wil geen seconde missen van deze messenact; het gaat natuurlijk wel om messen die worden gegooid. Naast messen werpen gooit onze entertainer ook met bijlen. Onze messenwerper weet zijn publiek op indrukwekkende wijze te entertainen o.b.v. muziek.

Ruimte

Om de messenwerpen show uit te kunnen uitvoeren, is er een minimale ruimte van 6x4 meter vereist.

Duur

Een messenwerpen show duurt 15-25 minuten. Tip: Ook inzetbaar voor foto- en videosessies.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Messenwerpen shows & workshops

MESSENWERPEN WORKSHOP

De messenwerpen workshop is een unieke workshop rechtstreeks uit het circus. In deze workshop leren deelnemers hoe ze een mes kunnen werpen en de verschillende stijlen van messen werpen. Zo worden de basisprincipes, stijlen en veiligheidsregels toegelicht. Ieder gaat op zijn eigen tempo leren en proberen om te gaan met een werpmes. Als iedereen de basisprincipes onder de knie heeft start een onderlinge competitie.

Entertainmens-Messenwerper-Messenwerpen-workshop

Ondergrond

Voor de messenwerpen workshop is het meest wenselijk als u over een onverharde ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een messenwerpen workshop duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader