Muzikant

Boek verschillende muzikanten

Via Entertainmens kunt u eenvoudig en snel een muzikant inhuren! Bent u op zoek naar een muziek artiest voor een feest, event, bruiloft, personeelsfeest, gala, beurs of voor een andere activiteit? Entertainmens helpt je graag bij het vinden van de meest geschikte muzikant voor uw feest. Een muzikant boeken? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

ZANGER(ES)

Muzikant - Zanger(es)

Op zoek naar een zanger of zangeres voor uw feest, bruiloft, of evenement? De beste zangers huur je eenvoudig in via Entertainmens. Of het nu gaat om live muziek, het inzingen van een commerciële tune of promotionele activiteiten, wij denken graag met u mee!

GITARIST

Muzikant - Gitarist

Gitarist inhuren voor uw event, bruiloft, jubileum of verjaardag? Bij Entertainmens hebben we een groot assortiment aan instrumentale gitaristen. Een gitarist zorgt voor een uniek geluid en laat een bijzondere indruk achter bij uw gasten. Daarnaast kan een instrumentale gitarist door zijn indrukwekkende gitaarspel menig muziekliefhebber raken. Mocht u liever een gitaarband of gitarist met zanger voor feesten en andere partijen willen huren, is dat ook mogelijk.

SAXOFONIST

Muzikant - Saxofonist

Sfeervolle live muziek tijdens uw event, personeelsfeest of braderie? Een saxofonist verhoogt de stemming meteen! Of u nu op zoek bent naar Jazzy achtergrondmuziek, een rondlopende saxofonist of een on-stage muzikant, Entertainmens heeft een ruim bestand aan saxofonisten. TIP: Deze artiest wordt ook vaak gecombineerd met een DJ.

Vraag direct een offerte aan

Zanger(es), gitarist of saxofonist inhuren?

PIANIST

Muzikant - Pianist
Een piano is een prachtig instrument, dat kan geen mens ontkennen. Er staan niet voor niets piano’s op bijna elk groot station in Nederland. Geen andere muzikant kan zo goed en breed de sfeer neerzetten als een pianist. Romantische melodieën, sfeervolle achtergrondmuziek of popliedjes om mee te zingen, een goede pianist kan het allemaal. Bij Entertainmens kun je voor bijna elke gelegenheid een solo pianist inhuren. Verzoeknummers zijn vaak geen probleem, dus je bent zeker van de juiste muziek voor jouw feest of event.

VIOLIST

Muzikant - Violist

Met een strijkinstrument op uw event raakt u altijd de juiste snaar bij uw bezoekers. Onze violisten zijn representatief, conservatorium geschoold en echte entertainers. Als professionals spelen zij improvisatorisch mee op de beats van de DJ. Strak tokkelen waar het kan en zacht strijken waar nodig. Of het nu gaat om een gala, bruiloft, sportevenement of feest onze violisten kunnen zowel voor- als achtergrondmuziek verzorgen.

BASSIST

Muzikant - Bassist

Bent u op zoek naar een professionele, veelzijdige en gedreven bassist? Entertainmens heeft diverse contrabassisten in huis die klaar staan van uw evenement een feest te maken. Deze muzikant is een echte sfeerbrenger.

Vraag direct een offerte aan

Pianist, violist of bassist inhuren?

HARPIST

Entertainmens-Harpist-inhuren-op-locatie

Met harpmuziek geef je een magische sfeer aan uw event. Met harp (en stem) creëert onze harpist een veld van verdieping en verstilling die op allerlei manieren kan worden ingezet. Deze muzikant wordt vooral ingezet voor het spelen op retraites, concerten, vieringen, festivals, bruiloften en uitvaarten.

DOEDELZAKSPELER

Entertainmens-Doedelzakspeler-doedelzak-artiest-speler-inhuren

Hoe uniek is dat; een doedelzakspeler op locatie? Gekleed in Schotse ruiten met glimmende versieringen, de doordringende bekoring van het het geluid van de Schotse doedelzak, vullend de lucht en het publiek betoverend. Bij een ceremonie is de sfeer stijlvol en klassiek. Op feesten zorgt onze artiest voor maximale ambiance. Onze doedelzak speler houdt wel van een uitdaging. Daarom is hij ook altijd te vinden voor events die net iets minder evident zijn.

TROMPETTIST

Muzikant - Trompetist

Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, jubileumfeest, trouwdag op komst of een personeelsfeest? Huur een professionele trompettist in die sfeer geeft aan je feest! Deze muzikant is makkelijk te combineren met een zanger of DJ en zal je bezoekers wegblazen met zijn trompet vaardigheden.

Vraag direct een offerte aan

Harpist, doedelzakspeler of trompetist inhuren?

TROMBONIST

Muzikant - Trombonist

Een muzikaal feestje kan niet ontbreken zonder een professionele trombonist. De naam van dit blaasinstrument stamt af van het Italiaanse tromba met het suffix one en betekent dus “grote trompet”. Onze trombonist is dan ook niet te missen wanneer deze zich tussen de menigte begeeft. Deze muzikant is te combineren met andere muzikanten, maar ook met een DJ.

FLUITIST

Muzikant - Fluitist

Een fluitist is op unieke wijze inzetbaar. Vaak wordt deze muzikant ingehuurd voor huwelijksceremonies, maar is deze ook inzetbaar voor bijvoorbeeld een uitvaart. Een fluitist kan zowel op de voorgrond als op de achtergrond meespelen, en dat kan zowel akoestisch als in combinatie met instrumentale achtergrondmuziek. Wanneer u speciale nummers heeft die u onze fluitist wilt laten spelen kunt u dit van tevoren aan ons kenbaar maken.

DRUMMER

Muzikant-drummer-entertainmens

Een drummer of percussionist inhuren op locatie? Entertainmens biedt diverse drum artiesten aan, zo kunt u kiezen voor een workshop Djembé, Bucket Drumming of Braziliaanse Percussie. Bent u toch meer op zoek naar een solo drummer, aanvulling op uw muziekband of heeft u andere ideeën? Laat het ons weten!

Vraag direct een offerte aan

Trombonist, fluitist of drummer inhuren?

HANDPANSPELER

Entertainmens-Handpanspeler-Handpan-artiest-inhuren

De klanken van onze handpanspeler zijn op de achtergrond een welkome verrassing, maar ook op de voorgrond is de handpan een fijne toevoeging aan elke gelegenheid. De diepe klanken komen in een grote ruimte nog beter tot hun recht, en kunnen een voelbaar klankbad vormen dat mensen direct raakt en ontspant.

ACCORDEONIST

Entertainmens-Accordeonist-accordeon-artiest-inhuren

Een accordeonist voor bij uw romantische diner, de sfeer van een Amsterdamse kroeg met gezellige meezingers of lekker inhaken op de boot met Ierse muziek en zeemansliederen. Onze accordeonist, muzikant en entertainer is van alle markten thuis en past zich aan, op elk feest en aan al uw wensen.

Doelgroep

Voor onze muzikant is het wenselijk te weten welke doelgroep hij/zij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een muzikant show duurt 30 minuten. Ziet u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader