Skaten

Shows & Workshops

Bent u opzoek naar een frisse urban activiteit tijdens uw evenement of programma? Rol uw programma uit met een skate artiest. Skater inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

SKATE SHOW

Een skate show is geschikt als publiekstrekker op beurzen, in winkelcentra, bij openingen en op familiedagen. Door middel van muziek, tricks en interactie vermaakt onze skate artiest het publiek. Voor de skate show wordt minimaal een speelvlak van 10 x 10 meter vereist. Overige afmetingen en benodigd materiaal zijn in overleg af te stemmen.

Skate obstakels

Voor een skate show is het wenselijk dat er wat skate obstakels aanwezig zijn. Niet in het bezit van skate obstakels laat het ons weten bij uw aanvraag.

Duur

Een skate show duurt 10 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Skate shows & clinics

SKATE CLINIC

Deze clinic is toegankelijk voor iedereen, ook als je er nog niet bekend mee bent. Als je al kan skaten leer je nieuwe trucs en als je nog nooit hebt geskate kun je na de clinic meer dan je had durven dromen! De clinic skaten is uitermate geschikt voor kinderfeestjes, sportdagen, vakantiedagen en schoolactiviteiten.

Entertainmens geeft skate les in groepen van max. 10 deelnemers. Hierdoor kan onze instructeur een ieder meer persoonlijke aandacht geven en zullen ze met een hoeveelheid aan trucs naar huis gaan. Bij onze groepsles staan veiligheid en plezier centraal, bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de les. Ook als je het al vaker hebt gedaan. Zeg nou zelf; skateboarden gaat met vallen en opstaan!

entertainmens-skate-clinic

Ondergrond

Voor een skate clinic is het wenselijk dat u over een harde ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een skate clinic duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader