Vuurspuwer

Vuurshows, -acts en workshops

Een vlammende vuurshow of -act op uw event, bedrijfsfeest of tijdens uw presentatie? Bij ons kunt u zo’n vuurspuwer, vuurvreter en vuurjongleur inhuren. Onze professionele vuur artiest geeft graag invulling aan uw feest, evenement, opening, bruiloft of concert. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onze circusartiest in te zetten om uw event, merk of activiteit meer zichtbaar te maken. Vuurspuwer inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

VUURSHOW

Wilt u een evenement organiseren waarbij de vonken er vanaf zullen springen? Kies voor de vuurshow van Entertainmens! Een vuurshow met alle facetten van het vuur. Deze stuntman is een echte eye-catcher en zorgt voor spanning en sensatie. Jongleren met vuur, door een brandende hoepel springen, vuurvreten, vuur spuwen.. Laat onze vuurspuwer uw gasten ontvangen met een spannende vuur act of zet deze vuur artiest in als rondlopende entertainer.

Ruimte

Om de beste trucs van onze vuurspuwer te kunnen uitvoeren, is er een minimale ruimte van 10x10 meter vereist.

Duur

Een vuurshow duurt 25 tot 30 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

VUURACT

Heb je al ooit een vuurzweep zien klappen op de grond? Een vuurspuwer zien vuurvreten? Of een vuurartiest door een vuurhoepel zien springen? In deze vuuract is het allemaal te zien. Onze passie voor vuur in combinatie met entertainment komt tijdens deze act helemaal tot zijn recht. Geef je festival of event een boost met deze spectaculaire vuur-act.

Ruimte

Voor deze vuuract is het wenselijk dat er een minimale ruimte beschikbaar is van 10x10 meter.

Duur

Een vuuract duurt 10-20 minuten en is naar wens in te vullen. Tip: Ook inzetbaar voor foto- en videosessies.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Vuurshows en -acts

VUURSPUWEN WORKSHOP

Vuurspuwer - Vuur workshop

In deze workshop vuurspuwen word je meegenomen met het werken met vuur in een veilige omgeving. Hoe is het om uw vingers in de brand te zien staan. Of zelfs het vuur te vreten. Onder deskundige begeleiding van onze professionele vuurspuwer, leer je dat vuur niet eng hoeft te zijn. Tijdens deze vuurworkshop worden grenzen verlegd en zorgt dit voor meer zelfvertrouwen. Hoe gaaf is het om je collega, werkgever of vriend vuur te zien spuwen? Laat de draak in je los! Een vlammende en spannende beleving.

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 25 personen.

Duur

Een workshop vuurspuwen duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   5.0
   Gebaseerd op 42 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader