Golf

Shows & Clinics

Maak kennis met ons professioneel golftalent. Bij Entertainmens kennen wij diverse freestylers, zo zijn wij bekend met freestyle voetbal en -basketbal. Maar onze freestyle golfer is ook een zeer unieke artiest. Hooghouden met een voetbal, dribbelen met een basketbal, dat kennen we allemaal. Combineer dit met golfen en dan is dit het resultaat. Puur golf entertainment! Benieuwd naar wat onze freestyle golfer allemaal in huis heeft? Wij ook telkens weer! Freestyle golfer inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

GOLF SHOW

Wel eens freestyle golfshow ervaren? Een wervelend interactief programma van 30 minuten; van bizarre golfslagen tot professioneel hooghouden met een golfbal. Uw publiek krijgt een show boordevol humor en sensatie voorgeschoteld. Wilt u onze freestyle golfer graag zien optreden? Boek hem hier!

Ondergrond

Voor een golf show is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een golf show duurt 10 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Freestyle golf shows & clinics

GOLF CLINIC

Een unieke golfclinic op maat, dat is onze insteek. Zo is deze clinic voor verschillende gelegenheden inzetbaar. Denk aan; teambuilding activiteiten, interactieve concepten, kinderfeesten, bedrijfsuitjes, etc. Onze instructeur past zich aan naar de leeftijd en belevingswereld van zijn doelgroep.

Dat er meer bestaat dan een balletje van een tee afslaan, dat bewijst onze golf instructeur graag. Of je nou nog nooit een golfbal hebt geslagen of al op golfles zit, deze clinic is voor iedereen een uitdaging. Deze groepsles is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

entertainmens-golf-clinic

Aantal personen

Voor een optimale clinic en het op de juiste manier kunnen geven van aandacht, moet u uitgaan van max. 20 personen per groep.

Duur

Een golf clinic duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


    Prijsopgave aanvragen