Verhuur

Feest | Event | Festival | Campagne | Project

Entertainmens is het platform waar u terecht kunt voor shows, clinics en workshops. Maar daarnaast is Entertainmens ook beschikbaar voor verhuur! Entertainmens doet dit om nog meer bij te dragen aan de professionaliteit van uw feest, evenement of andere gelegenheid. Of u nu een open dag, tuinfeest, bruiloft of festival organiseert.. Klein of groot, Entertainmens biedt u – op maat – wat u nodig heeft. Het verhuur van statafels tot weddingchairs en van werktenten tot spantenten. Entertainmens vergemakkelijkt hiermee de organisatie van uw gelegenheid!

Mist u iets wat u wel nodig heeft om uw gelegenheid compleet te maken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Verhuur-Meubilair-stoelen-en-tafels

Party- & Evenementenmeubilair

✓ Tafels
✓ Stoelen

Verhuur-licht-Geluid

Licht & Geluid

✓ Inhuren
✓ Personeel

Verhuur-Tenten

Party & Evenementen Tenten

✓ Pagodes
✓ Aluminium tenten
✓ Werk- en spantenten

Verhuur-Horeca-groot

Party & Evenementen Horeca Groot

✓ Taps
✓ Werkbanken
✓ Koelingen

Verhuur-Horeca-klein

Party & Evenementen Horeca Klein

✓ Koffiemateriaal
✓ Keukenmateriaal
✓ Barbecue, Buffet en Friteuse

Verhuur-Accessoires

Evenementen accessoires

✓ Verlichting
✓ Decoratie

Entertainmens werkt middels verhuur graag samen op basis van een versterkend partnership. Is uw feest, festival, evenement, project of opdracht op korte termijn? Wij kunnen snel schakelen. Wij bieden professionaliteit middels communicatie en kwaliteit. Entertainmens zorgt samen met u als klant voor de succesbeleving van uw doelgroep.

Interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op!

CONTACTFORMULIER