Tekenen

Sneltekenaar of karikatuur tekenaar inhuren

Of het nu gaat om een bedrijfsevent, verjaardag of activiteit op de straat; onze sneltekenaar weet de juiste sfeer te creëren en simpelweg in enkele minuten een treffende karikatuur op papier te tekenen. Natuurlijk, grappig en overdreven, maar altijd zeer herkenbaar en sympathiek. Daarnaast hebben uw klanten jarenlang een tastbare herinnering. Onze professionele karikatuur tekenaar die van iedere gast op uw evenement of feest een waar kunstwerk weet te maken. Sneltekenaar of karikatuurtekenaar inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

SNELTEKENAAR

entertainmens-tekenen-inhuren

Bij de tekeningen van onze sneltekenaar geniet het publiek altijd van de manier waarop vanuit het niets binnen enkele minuten een prachtige karikatuur met opvallende gelijkenis ontstaat. Met zijn makkelijke babbel komt hij snel achter de bezigheden en passies van de persoon die tekent. Een beroep, sport of hobby worden er met veel humor bij getekend en van commentaar voorzien. Ons motto: ‘Leven en laten leven!’ Sneltekenaar inhuren op locatie?

Doelgroep

Voor onze sneltekenaar is het wenselijk te weten welke doelgroep hij/zij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een sneltekenaar is flexibel inzetbaar van minimaal 1 tot maximaal 6 uur op locatie. Graag zien we uw wensen vermeld in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

KARIKATUUR TEKENAAR

Karikatuur tekenaar

Een karikatuur tekenaar heeft niet veel nodig om z’n werk te kunnen doen. Twee stoelen op een zichtbaar en verlicht plekje en het event kan beginnen. Onze karikaturist tekent ongeveer zo’n 12 karikaturen per uur. Vlotte zwarte lijnen opgezet met markerstift, opgevolgd door grijstinten of kleur. Al het materiaal wordt door Entertainmens verzorgd. Wanneer het evenement buiten plaats vindt, houd er dan rekening mee dat onze artiest niet wegregent of geblazen wordt. Karikatuur tekenaar inhuren op locatie?

Doelgroep

Voor onze karikatuur tekenaar is het wenselijk te weten welke doelgroep hij/zij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een karikatuur tekenaar is flexibel inzetbaar van minimaal 1 tot maximaal 6 uur op locatie. Graag zien we uw wensen vermeld in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Sneltekenaar of karikatuur tekenaar inhuren?

CARTOON TEKENAAR

cartoon-tekenaar

Een cartoon tekenaar voor uw evenement? Binnen enkele minuten tekent onze tekenaar cartoons op papier. Op het gebied van cartoons tekenen, strips en character design zit u bij Entertainmens goed. Het gebruik van cartoons is een goede manier om de attentie waarde van uw publicaties te verhogen. Of u er nu gebruik van maakt in uw nieuwsbrief, op social media of tijdens een vergadering, de humor en de kracht om met een plaatje een onderwerp duidelijk te maken is ongeëvenaard. Onze cartoons zijn mogelijk in allerlei soorten en maten. Cartoon tekenaar inhuren op locatie?

Doelgroep

Voor onze cartoon tekenaar is het wenselijk te weten welke doelgroep hij/zij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een cartoon tekenaar is flexibel inzetbaar van minimaal 1 tot maximaal 6 uur op locatie. Graag zien we uw wensen vermeld in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

TEKENEN WORKSHOP

sneltekenaar-tekenen-workshop

Deze workshop is een leuke, creatieve en leerzame activiteit. Hierbij wordt gekozen tussen karikatuurtekenen of cartoontekenen. Aan de hand van leuke opdrachten word je door onze sneltekenaar wegwijs gemaakt en kun je voor je het weet met verschillende stijlen en technieken te werk met jouw unieke tekenkunsten.

Groepsles

Ben je een geboren tekenaar of niet, kom erachter in een workshop van onze sneltekenaar. Tijdens deze groepsles ga je aan de slag met zowel de theorie als praktijk van sneltekenen. Met een stukje geschiedenis word je op spelenderwijs verschillende stijlen, tips en trucs bijgebracht om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Alles wordt aan de hand van voorbeelden op groot formaat uitgelegd. Gedurende de workshop zullen er verschillende luchtige opdrachten gegeven worden waarbij de tekenaar ieder individu zal helpen en ondersteunen.

Privéles

Houd jij van tekenen? Onze sneltekenaar ook! Samen ga je te werk om van jouw tekentalent een collage of schilderij te maken. Iets om aan de muur te hangen! Onze professionele sneltekenaar deelt graag zijn ervaring met je om jou een betere tekenaar te maken.

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 20 personen.

Duur

Een workshop tekenen duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader