Tekenen

Kaikatuur tekenaar, sneltekenaar of workshops tekenen

Of het nu gaat om een bedrijfsevent, verjaardag of activiteit op de straat; onze sneltekenaar weet de juiste sfeer te creëren en simpelweg in enkele minuten een treffende karikatuur op papier te tekenen. Natuurlijk, grappig en overdreven, maar altijd zeer herkenbaar en sympathiek. Daarnaast hebben uw klanten jarenlang een tastbare herinnering. Onze professionele sneltekenaar die van iedere gast op uw evenement of feest een waar kunstwerk weet te maken. Sneltekenaar boeken? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

SNELTEKENAAR INHUREN

entertainmens-tekenen-inhuren

Bij optredens van onze sneltekenaar geniet het publiek altijd van de manier waarop vanuit het niets binnen enkele minuten een prachtige karikatuur met opvallende gelijkenis ontstaat. Met zijn makkelijke babbel komt hij snel achter de bezigheden en passies van de persoon die tekent. Een beroep, sport of hobby worden er met veel humor bij getekend en van commentaar voorzien. Ons motto: ‘Leven en laten leven!’

Doelgroep

Voor onze sneltekenaar is het wenselijk te weten welke doelgroep hij/zij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een show tekenen duurt 15 minuten. Ziet u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Sneltekenen voor al uw events of als clinic

TEKENEN WORKSHOP

Deze workshop is een leuke, creatieve en leerzame activiteit. Hierbij wordt gekozen tussen karikatuurtekenen of cartoontekenen. Aan de hand van leuke opdrachten word je door onze sneltekenaar wegwijs gemaakt en kun je voor je het weet met verschillende stijlen en technieken te werk met jouw unieke tekenkunsten.

Groepsles

Ben je een geboren tekenaar of niet, kom erachter in een workshop van onze sneltekenaar. Tijdens deze groepsles ga je aan de slag met zowel de theorie als praktijk van sneltekenen. Met een stukje geschiedenis word je op spelenderwijs verschillende stijlen, tips en trucs bijgebracht om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Alles wordt aan de hand van voorbeelden op groot formaat uitgelegd. Gedurende de workshop zullen er verschillende luchtige opdrachten gegeven worden waarbij de tekenaar ieder individu zal helpen en ondersteunen.

Privéles

Houd jij van tekenen? Onze sneltekenaar ook! Samen ga je te werk om van jouw tekentalent een collage of schilderij te maken. Iets om aan de muur te hangen! Onze professionele sneltekenaar deelt graag zijn ervaring met je om jou een betere tekenaar te maken.

sneltekenaar-tekenen-workshop

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 20 personen.

Duur

Een workshop tekenen duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


Prijsopgave aanvragen