Lookalikes & Soundalikes

Van Cristiano Ronaldo tot Gerard Joling

Christiano Ronaldo, Arnold Schwarzenegger, Bono of Robbie Williams in huis halen? Bent u op zoek naar een imitator zoals André van Duin, Mr. Bean of Peter pan? Of heeft u wellicht de voorkeur voor een geinige typetje als een skileraar, butler, nerd of politieagent? Altijd een acteur bij u in de buurt, met de look- en soundalikes van Entertainmens. Of het nu gaat om een sportkamp, kinder-theater, bedrijfsfeest, promotiebeurs of braderie. Ons typetje weet uw publiek te vermaken! Typetje boeken? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

IMITATOR OF LOOKALIKE

entertainmens-look-alike

U wilt graag betaalbaar een bekendheid de hand schudden. Entertainmens biedt een aantal professionele imitatoren, dubbelgangers en lookalikes aan. Zij zullen met hun verschijning, stem en grote gelijkenis voor een geweldig verrassingseffect zorgen. Zo zijn onze imitators inzetbaar bij beurzen, open dagen, bedrijfsfeesten, verkoopacties en videoproducties.

Beschikbare lookalikes
André van Duin
Mr. Bean
Cristiano Ronaldo
Koning Willem-Alexander
Arnold Schwarzenegger

Doelgroep

Voor onze lookalike is het wenselijk te weten welke doelgroep hij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een lookalike show duurt 30 minuten. Ziet u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

De kosten voor een look alike en/of sound alike zijn afhankelijk van artiest, tijdsduur, locatie en gelegenheid, ga hierbij uit van een vanaf-prijs van €800, -.

Vraag direct een offerte aan

Look- en soundalikes

LOOK- AND SOUNDALIKES

U wilt graag een live optreden van uw favoriete bekendheid op uw feest of event. Kwaliteit en zang worden u bij Entertainmens geboden. Boek een optreden waarbij zowel de kleding, looks, maar ook stem tot in de perfectie overeenkomen met de echte artiest.

Beschikbare look- and soundalikes
Bono (U2)
Robbie Williams
André Hazes
Gerard Joling
Frans Bauer
Marco Borsato

entertainmens-look-alike-sound-alike

Doelgroep

Voor onze soundalike is het wenselijk te weten welke doelgroep hij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een soundalike show duurt 30 minuten. Ziet u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

De kosten voor een lookalike en/of soundalike zijn afhankelijk van artiest, tijdsduur, locatie en gelegenheid, ga hierbij uit van een vanaf-prijs van €800, -.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader