Goochelen

Shows & Workshops

Een goochelaar huren of boeken? U hebt het vast wel eens eerder gezien; een magician op een evenement of feest. Ook wel goochelaar genoemd. De goochelaar van Entertainmens is geschikt voor zowaar bijna elke gelegenheid. Of het nu gaat om een festival of bedrijfsactiviteit deze artiest kun je niet missen. Goochelaar inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

TAFEL GOOCHELAAR

entertainmens-tafelgoochelaar

Een kleine act met grote impact. Onze goochelaar mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goochel- en kaarttrucs. Niets is sterker dan menselijk contact! Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt onze goochelaar het ijs en verhoogt hij de sfeer op ieder feest.

CENTRALE ACT

entertainmens-goochelen-centrale-act

Met deze act doelen wij op een show die het publiek niet snel vergeet en dus zeker bij blijft. Laat onze goochelaar het logo van uw bedrijf in zijn act verwerken of de manager op een spectaculaire manier introduceren op uw bijeenkomst. De centrale act is een energieke prestatie voor zowel kleine als grote evenementen.

BEURS GOOCHELEN

entertainmens-beurs-goochelen

Op zoek naar een publieksmagneet? Een als-dat-maar-goed-gaat act? De act van onze goochelaar is krachtig en vol energie. Onze goochelaar verwerkt uw product in zijn presentatie. Dit kan door middel van goocheltrucs met uw product alsmede dat hij de kenmerken van uw product op een ludieke wijze in zijn act verwerkt.

Vraag direct een offerte aan

Diverse goochelshows en workshops

KINDERSHOW

entertainmens-goochelen-kindershow

Zowel de kinderen als volwassenen zitten op het puntje van hun stoel. Deze fantastische interactieve show zit vol magie, humor en publieksinteractie. Een echte kindershow! Onze goochelaar kruipt in de belevingswereld van de magie en neemt ze mee op een avontuurlijke reis waarin het onmogelijk mogelijk lijkt te zijn. Iedereen wordt op een speelse manier intensief bij de voorstelling betrokken. Het publiek is hierdoor vol aandacht!

GOUDEERLIJK ZAKKENROLLEN

entertainmens-goudeerlijk-zakkenrollen

Onze goochelaar treedt vaak op als zakkenroller, hij rolt dan niets vermoedende gasten van hun horloges, pennen en portemonnees. Omdat onze goochelaar zoveel ervaring heeft, beschikt 
u over een professionele zakkenroller op de naar u gewenste locatie. die uw gasten op een leuke manier vermaakt. Onze goochelaar geeft als beroeps zakkenroller uiteraard alle items weer netjes terug aan uw gasten en is dus 100% goudeerlijk!

Vraag direct een offerte aan

Diverse goochelshows en workshops

GOOCHEL WORKSHOP

Deze workshop is perfect als teambuilding activiteit. Werkgevers waarderen deze workshop omdat iedereen op een ludieke manier met elkaar samenwerkt. Belangrijke bedrijfspeilers zoals samenwerken, presenteren en ‘hoe interactie te hebben’ komen aan bod. 
Het is verrassend, verfrissend en ontspannend.

entertainmens-goochel-workshop

Workshop

Voor een optimale workshop en het op de juiste manier kunnen geven van aandacht, moet u uitgaan van 10 - 12 personen per artiest.

Duur

Denk bij goochelshows aan 45 minuten. Voor de overige arrangementen is de duur in overleg.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


    Prijsopgave aanvragen