Goochelen

Shows & Workshops

Een goochelaar huren of boeken? U hebt het vast wel eens eerder gezien; een magician of illusionist zoals Hans Klok op TV, een evenement of feest. Ook wel goochelaar genoemd. De goochelaar van Entertainmens is geschikt voor zowaar bijna elke gelegenheid. Of het nu gaat om een festival of bedrijfsactiviteit deze artiest kun je niet missen. Goochelaar inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

TAFELGOOCHELAAR

Een kleine act met grote impact. Onze goochelaar mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goochel- en kaarttrucs. Niets is sterker dan menselijk contact! Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt onze goochelaar het ijs en verhoogt hij de sfeer op ieder feest.

CENTRALE ACT

Met deze act doelen wij op een show die het publiek niet snel vergeet en dus zeker bij blijft. Laat onze goochelaar het logo van uw bedrijf in zijn act verwerken of de manager op een spectaculaire manier introduceren op uw bijeenkomst. De centrale act is een energieke prestatie voor zowel kleine als grote evenementen.

BEURSGOOCHELAAR

Op zoek naar een echte publieksmagneet of publiekstrekker? Huur een goochelaar in. De act van onze beursgoochelaar is krachtig en vol energie. Onze goochelaar verwerkt uw product in zijn presentatie. Dit kan doormiddel van goocheltrucs met uw product alsmede dat hij de kenmerken van uw product op een ludieke wijze in zijn goochelact verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan trucs als de ‘dancing & floating cork’ van Fred Kaps.

Vraag direct een offerte aan

Diverse goochelshows en workshops

KINDERGOOCHELAAR

Zowel de kinderen als volwassenen zitten op het puntje van hun stoel. Deze fantastische interactieve show zit vol magie, humor en publieksinteractie. Een echte goochel kindershow! Onze kindergoochelaar kruipt in de belevingswereld van de magie en neemt ze mee op een avontuurlijke reis waarin het onmogelijk mogelijk lijkt te zijn. Iedereen wordt op een speelse manier intensief bij de voorstelling betrokken. Het publiek is hierdoor vol aandacht!

GOUDEERLIJK ZAKKENROLLEN

Onze goochelaar treedt vaak op als zakkenroller, hij rolt dan niets vermoedende gasten van hun horloges, pennen en portemonnees. Omdat onze goochelaar zoveel ervaring heeft, beschikt u over een professionele zakkenroller. Deze unieke goochelaar is in te zetten op de naar u gewenste locatie en zal uw gasten op fantastische wijze weten te vermaken. Onze goochelaar geeft als beroeps zakkenroller uiteraard alle items weer netjes terug aan uw gasten en is dus 100% goudeerlijk!

MIND READING

Onze goochelaar loopt rond in de zaal en verwonderd uw gasten van heel dichtbij. Deze mind reader goochelact demonstreert de meest onmogelijke psychologische illusies. Zo weet hij de gedachten en lichaamstaal van uw gasten te lezen en raadt hij zelfs pincodes. Hij doet onmogelijke voorspellingen en kan keuzes beïnvloeden. Een mix van magic, psychologische illusies, afleiding, beïnvloeding, vingervlugheid en lichaamstaal. Ook is het mogelijk een mind-reading liveshow op podium uit te voeren. Deze goochelshow zit vol humor, hilariteit en verwondering.

Vraag direct een offerte aan

Diverse goochelshows en workshops

VALSSPELER

Als uw gasten bij onze blackjack croupier aan tafel aanschuiven wacht ze een verrassing, want al gauw blijkt dat het er aan deze black jack tafel niet zo aan toegaat als aan een normale blackjacktafel. De croupier speelt niet helemaal eerlijk en weet de gasten op ingenieuze wijze van hun fiches te ontdoen. Zo gauw de gasten blut zijn, licht onze blackjack croupier een tipje van de sluier op en onthult hij enkele technieken die hij gebruikt om de spelers van hun geld te ontdoen. Een echte valsspeler dus.

Entertainmens-Goochelen-valsspeler-blackjack-croupier-Goochelaar

BLACKJACKTAFEL

Indien nodig kan Entertainmens voorzien in een blackjacktafel op locatie. Graag zien wij dit vermeld in uw aanvraag.

Duur

De valsspeler is flexibel inzetbaar van minimaal 1 tot maximaal 4 uur op locatie. Graag zien we uw wensen vermeld in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

GOOCHEL WORKSHOP

Deze workshop is perfect als teambuilding activiteit. Werkgevers waarderen deze workshop omdat iedereen op een ludieke manier met elkaar samenwerkt. Belangrijke bedrijfspeilers zoals samenwerken, presenteren en ‘hoe interactie te hebben’ komen aan bod. Het is verrassend, verfrissend en ontspannend.

entertainmens-goochel-workshop

Workshop

Voor een optimale workshop en het op de juiste manier kunnen geven van aandacht, moet u uitgaan van 10 - 12 personen per artiest.

Duur

De workshop goochelen duurt zo'n 45-60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader