BMX

Shows & Clinics

Bij Entertainmens is deze kunstzinnige urban artiest uniek in zijn soort. Met vol verwondering kijkt menig toeschouwer naar de vetste trucs van onze artiest. Naast onze freerunnersfreestyle voetballers en skaters, is ook deze artiest in te huren. BMX’er boeken? Bekijk wat Entertainmens u kan bieden.

BMX SHOW

Een BMX-show is geschikt als openings-act tijdens een galadiner, congres of feestavond. Als publiekstrekker op beurzen, in winkelcentra, bij openingen en op familiedagen.

Onze artiest is inzetbaar voor reclamecampagnes en tours langs vestigingen en/of steden. Deze fietser heeft voor iedere doelgroep een passende choreografie en bijpassende muziekmix van theatraal, klassiek tot en met dynamische, hedendaagse energieke muziek.

Minimale ruimte

Om de beste tricks van onze BMX artiest te kunnen zien, is er een ruimte vereist van minimaal 6x6 meter.

Duur

Een BMX show duurt 10 minuten. Tip: Ook inzetbaar voor foto- en videosessies.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

BMX shows & clinics

BMX CLINIC

Naast shows, acts en demonstraties biedt Entertainmens ook clinics aan. Tijdens de clinic leert onze clinician de basis van het BMX-en aan. Hierbij zou je kunnen denken aan; controle over je fiets te krijgen, bunny hoppen, weelie, fakie rijden en nog veel meer. Natuurlijk laat onze clinician tussen de clinic door zijn vetste trucs zien.

Skate obstakels

Voor een BMX clinic is het wenselijk dat er wat skate obstakels aanwezig zijn. Niet in het bezit van skate obstakels laat het ons weten bij uw aanvraag.

Duur

Een BMX clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


    Prijsopgave aanvragen