Hockey

Shows & Clinics

Hockey is een bekende sport in Nederland. Iedereen is bekend met veldhockey en zaalhockey, maar er zijn nog zoveel meer soorten vormen. Misschien ooit gehoord van; Trimhockey, Beach hockey of Streethockey? Al met al is deze sport voor iedereen; jong en oud! Wij houden ons bij entertainment binnen de sport en komen daarbij uit op Hockey Freestyle. Hockey inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

HOCKEY SHOW

Een show geeft een twist aan uw programma. Even iets ludieks, iets anders dan anders. Met een show weten we zeker dat uw publiek vermaakt wordt. Ze kennen de sport, maar de kunsten van onze freestyler is toch weer een sport op zich.

Ondergrond

Voor een hockey show is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een freestyle hockey show duurt 10 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Hockey shows & clinics

HOCKEY CLINIC

Voor een uitdagende en sportieve clinic bent u bij Entertainmens bij het juiste adres. Zo is deze clinic voor verschillende gelegenheden inzetbaar. Denk aan; teambuilding activiteiten, interactieve concepten, netwerk stimulans, spelshows, kinderfeesten en energizers van inhoudelijke programma’s.

De clinic is vooral geschikt voor onderstaande doelgroepen:
– Verenigingen
– Bedrijven
– Basisscholen
– Middelbare scholen
– Speciaal onderwijs
– BSO / NSO / Kinderopvang
– Inrichtingen
– Campings

Ondergrond

Voor een hockey clinic is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een hockey clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader