Honkbal

Clinics

Honkbal, ook wel bekend als baseball, is een Amerikaanse sport pur sang. De sport dateert uit de begindagen van het land en is de nummer één sportieve vrijetijdsbesteding van Amerikanen. Het wordt dan ook niet voor niets ‘America’s favorite pasttime’ genoemd. De basis van honkbal ligt dicht bij cricket, alleen zijn er zeker wel wezenlijke verschillen te vinden.

HONKBAL CLINIC

entertainmens-honkbal-clinic

De honkbal clinic van Entertainmens behandelt specifiek de aspecten die honkbal maken tot de sport die het is. Tijdens deze clinic behandelen we het gooien, vangen, slaan en de basis van de spelregels in diverse oefenvormen. De kern van de clinic zit in de beleving van het spel. Daarom werken we tijdens de clinic met “echt” materiaal. Stapsgewijs maken we kennis met alle onderdelen door middel van oefenvormen waar samenwerking, teambuilding centraal staan. Ook werken we bewust aan verbetering van prestaties middels een aantal wedstrijdvormen.

Los van de bovenstaande aspecten nemen we de veiligheid uiteraard zeer serieus. Alle oefenvormen worden uitgevoerd met zachte honkballen, eventueel veilige knuppels (en in ieder geval veilig hiermee leren omgaan) en binnen de opzet van de les wordt ook rekening gehouden met de veiligheid van deelnemers.

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 20 personen.

Duur

Een honkbal clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Honkbal & softbal clinics

SOFTBAL CLINIC

Softbal is een variant van honkbal waarin veel verschillende vormen te vinden zijn. De grootste verschillen ten opzichte van honkbal zijn de grotere bal en de honken die dichterbij liggen. Het laatste verschil is de aangooi van de pitcher. Bij honkbal is dit bovenhands, bij softbal is dit onderhands. Tijdens een clinic softbal van Entertainmens behandelen we, net als bij de clinic honkbal, alle aspecten die de sport te bieden heeft.

Tijdens een clinic behandelen we het gooien, vangen, slaan en de basis van de spelregels in diverse oefenvormen. De kern van de clinic zit in de beleving van het spel. Daarom werken we tijdens de clinic met “echt” materiaal; handschoenen, softballen, knuppels en divers kwalitatief hoogwaardig trainingsmateriaal. Stapsgewijs maken we kennis met alle onderdelen door middel van oefenvormen waar samenwerking, teambuilding centraal staan. Ook werken we bewust aan verbetering van prestaties middels een aantal wedstrijdvormen.

entertainmens-softbal-clinic

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 20 personen.

Duur

Een softbal clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?