Reviews

Klant en artiest aan het woord..

Cijfers zeggen niet altijd alles, daarom vragen we onze klanten en artiesten altijd om eerlijke en oprechte reviews te schrijven omtrent onze samenwerkingen. Gaat altijd alles perfect? Nee hoor, maar hier streven we natuurlijk wel naar!

Jeroen MarcelissenJeroen Marcelissen

10:13 06 Feb 24
Een creatieve en zeer flexibele profecionele artist.Top!!

Beer OssenkoppeleBeer Ossenkoppele

10:00 15 Dec 23
Goede artiesten en fijn contact!

Immanuel BoieImmanuel Boie

18:37 06 Nov 23
Aangename samenwerking, leuke artiesten, correcte afhandeling.Een aanrader.

Ramin SchaafsmaRamin Schaafsma

09:01 20 Mar 23
Voor een schoolproject een Freestyle voetballer ingehuurd. Ze hebben hiervoor een echt pro gestuurd die zonde afstemming ook nog mee akkoord ging om een klein demotje te doen.Contact met Joshua verliep fijn, snelle reacties en contact via whatsapp.Kortom top ervaring!

zouhier gharbizouhier gharbi

19:07 16 Mar 23
ik had een spreekbeurt over straatteken door dit webist heb ik heel erg veel info

Nathalie VerhagenNathalie Verhagen

20:31 13 Mar 23
Super snelle reactie op mijn mail en daarna ook een hele prettige contacten gehad over mijn aanvraag!

Steve Carlin TVSteve Carlin TV

08:54 24 Dec 22
Zeer professioneel artiesten bureau. Hier ben je in goede handen met je event! Mijn persoonlijke ervaring met Josh is zeer goed. Hij is betrokken en luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever. Hij is in staat om elk event weer tot een groot succes te maken. Aanrader!

Thomas van ringenThomas van ringen

16:39 19 Dec 22
Joshua heeft een sneltekenaar en een illusionist geregeld voor ons WerkTalent kerstfeest. Zowel het contact als de artiesten waren top! Aanrader:)

rachelle solomonsrachelle solomons

09:10 18 Nov 22
Heel fijn contact gehad en vlotte reacties op onze vraag! Ik zal jullie voor feesten zeker aanraden.

NTNT RotterdamNTNT Rotterdam

08:20 08 Nov 22
Prettige duidelijke communicatie en de entertainers waren ook super!

Louis CroonenLouis Croonen

10:58 18 Oct 22
Zeer prettige samenwerking bij aanvraag voor een mime speler bij een presentatie. Snelle, nauwkeurige info en sympathieke afhandeling!

Tim VroomTim Vroom

10:00 13 Jul 22
Via Entertainmens hebben we een trialbike-workshop kunnen organiseren op twee basisscholen, uitgevoerd door Daan Boverhof.Vanuit de scholen hebben we erg enthousiaste reacties ontvangen, van zowel kinderen als leerkrachten. Communicatie en afhandeling met Entertainmens is daarnaast ook prettig verlopen.Wat mij betreft dus een aanrader!

Daan BoverhofDaan Boverhof

08:13 13 Jul 22
Een prettige opdrachtgever die zorgt voor voldoende informatie en geïnformeerde klanten en kwaliteit, aanrader namens Daan Boverhof Trialshows & Workshops ??

Erwin HonigErwin Honig

10:28 13 Jun 22
Samir heeft zijn vaardigheden laten zien voor een enthousiaste groep kinderen en volwassenen bij FC Uden. Zijn manier van presenteren en contact maken is bijzonder professioneel en dat maakt dat het een zeer geslaagde activiteit was voor onze club. Nogmaals dank en complimenten aan Samir!!

Jan Op De BeeckJan Op De Beeck

08:07 01 Jun 22
Heb net voor de eerste maal als sneltekenaar/karikaturist voor Entertainmens gewerkt.Zeer goede communicatie, correcte afspraken.

Tom PeekTom Peek

19:50 23 Mar 22
Joshua is erg prettig en professioneel in de communicatie als opdrachtgever. De organisatie vanuit Entertainmens is top! Op naar veel meer gave slackline workshops en shows.

Robin SteurRobin Steur

18:41 17 Oct 21
Super leuk met alle deelnemers gewerkt. Iedereen kwam aan bod en overal super!

Jacintha SteinmetzJacintha Steinmetz

08:50 01 Apr 21
Voor de jongerenactiviteiten van Team Sportservice heeft Galdino Haimé freestyle basketball clinics gegeven. Leuk om te zien hoe Galdino met de kids om gaat. Het was voor de jongeren een feestje. De samenwerking met Entertainmens is ons bevallen! Ze denken mee in de promotie en in mogelijkheden om iets moois neer te zetten. Kortom wij raden Entertainmens aan!

Bob KeaBob Kea

15:08 12 Mar 20
De leerlingen waren mega enthousiast over de show!

Daaf VunderinkDaaf Vunderink

18:47 19 Dec 19
Duidelijke communicatie en offerte. Afspraken keurig nagekomen. Zeker een volgende keer

Onur YürükelOnur Yürükel

09:42 22 Nov 19
Super fijn om mee samen te werken! Altijd erg duidelijk met zijn afspraken en eerlijk. 2 belangrijke punten die altijd in orde zijn. Hoop nog vele jaren samen te werken met Joshua!

Anton FrederiksAnton Frederiks

15:41 29 Sep 19
Fijne partner om mee samen te werken! Reageert altijd snel en hecht waarde aan kwaliteit!

Ezra BrouwerEzra Brouwer

18:20 13 Sep 19
Klasse niveau. Goede kwaliteit in artiesten en entertainment aanbod. Luisterd goed naar de behoeft van ons als klant. Zeker een aanrader! Ga zo door.

Jonathan DickhofJonathan Dickhof

12:03 13 Sep 19
Afgelopen jaren heb ik veel mogen samen werken met Joshua van Entertainmens. Het leveren van kwaliteit en plezier staan erg hoog in het vaandel bij Joshua!

Tjerk KooistraTjerk Kooistra

14:09 06 Sep 19
Regelmatig namens iSwipe met Entertainmens mogen werken. Integere en hard werkende ondernemer! Bovendien echt een talentvol vakman! Ik kan Entertainmens zeker aanraden!

Pieter BosPieter Bos

14:54 23 Aug 19
Joshua is een man met passie die als geen ander het voetbal gebruikt om een hoger doel te bereiken. Eerlijk, open en zeer prettig om mee samen te werken.

js_loader

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel
Create your own review
Entertainmens

Average rating:  

 40 reviews

 by Bianca
Workshop free style voetbal

Super fijne en duidelijke communicatie en echt heel leuk hoe bodhi en Thiago met de jongens een workshop vullen. De jongens zijn helemaal onder de indruk van ze.

Goede organisatie Entertainmens

Op 10 juni op een mooie lokatie Slot Zuilen ingehuurd door Entertainmens. Was keurig georganiseerd. Fijn om met Joshua samen te werken!

Steltlopers

Al een aantal keer een steltloopopdracht mogen invullen voor Entertainmens. Prettige samenwerking en prima communicatie.
Hopelijk kunnen we nog meer mensen blij maken in de toekomst.

 by Boy
Goed georganiseerd

Het is altijd makkelijk en proffesioneel schakelen met Entertainmens. Ze weten wat je nodig hebt en bereiden de opdracht goed voor waardoor het evenement soepel verloopt. We werken altijd graag met hun samen.

Steltenlopers

Degen Entertainment is zeer goed over jullie te spreken. Jullie bedrijf is zeer netjes en de opdrachten zijn erg mooi.

Altijd verloopt jullie mail professioneel en duidelijk voor ons. Wij gaan graag verder met jullie voor nieuwe opdrachten.
Dankjewel voor jullie super fijne samenwerking.

Prettige samenwerking

Wij hebben fijn en prettig samengewerkt met Joshua van Entertainmens. Vriendelijke service en transparant en daar worden we blij van!

 by Mark Schimmel
Fijne samenwerking!

Dit jaar voor het eerst met Entertainmens gewerkt. Dit bureau heeft een mooi optreden voor ons geregeld, met goede verzorging! Alles verliep erg professioneel.

 by Jasper
Top geregeld

Een voetbaltotaaldag georganiseerd voor een voetbalvereniging, en daar moest natuurlijk een streetvoetballer bij. Alles wat top geregeld!

Uitstekende samenwerking

Op 21 mei heeft Joshua bemiddeld voor een optreden dat ik verzorgd heb voor Europa Kinderhulp. Alles prima geregeld, erg fijne samenwerking. Jeroen Engeln

Tafeltennisshow

Ditmaal mochten wij een spetterende tafeltennisshow geven bij het Sportgala in Papendrecht. Door de strakke organisatie van Entertainmens was alles keurig geregeld en hoefden wij ons enkel en alleen te richten op de uitvoering van de demonstratie. Een top avond. Bedankt weer voor de fijne samenwerking.

Page 1 of 4:
«

 

 

1
2
3
4

 

»

 

Google Reviews

Entertainmens
4.9
Gebaseerd op 53 beoordelingen
powered by Google

js_loader

Recente berichten