Reviews

Klant en artiest aan het woord..

Cijfers zeggen niet altijd alles, daarom vragen we onze klanten en artiesten altijd om eerlijke en oprechte reviews te schrijven omtrent onze samenwerkingen. Gaat altijd alles perfect? Nee hoor, maar hier streven we natuurlijk wel naar!

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel
Create your own review
Entertainmens

Average rating:  

 40 reviews

 by Bianca
Workshop free style voetbal

Super fijne en duidelijke communicatie en echt heel leuk hoe bodhi en Thiago met de jongens een workshop vullen. De jongens zijn helemaal onder de indruk van ze.

Goede organisatie Entertainmens

Op 10 juni op een mooie lokatie Slot Zuilen ingehuurd door Entertainmens. Was keurig georganiseerd. Fijn om met Joshua samen te werken!

Steltlopers

Al een aantal keer een steltloopopdracht mogen invullen voor Entertainmens. Prettige samenwerking en prima communicatie.
Hopelijk kunnen we nog meer mensen blij maken in de toekomst.

 by Boy
Goed georganiseerd

Het is altijd makkelijk en proffesioneel schakelen met Entertainmens. Ze weten wat je nodig hebt en bereiden de opdracht goed voor waardoor het evenement soepel verloopt. We werken altijd graag met hun samen.

Steltenlopers

Degen Entertainment is zeer goed over jullie te spreken. Jullie bedrijf is zeer netjes en de opdrachten zijn erg mooi.

Altijd verloopt jullie mail professioneel en duidelijk voor ons. Wij gaan graag verder met jullie voor nieuwe opdrachten.
Dankjewel voor jullie super fijne samenwerking.

Prettige samenwerking

Wij hebben fijn en prettig samengewerkt met Joshua van Entertainmens. Vriendelijke service en transparant en daar worden we blij van!

 by Mark Schimmel
Fijne samenwerking!

Dit jaar voor het eerst met Entertainmens gewerkt. Dit bureau heeft een mooi optreden voor ons geregeld, met goede verzorging! Alles verliep erg professioneel.

 by Jasper
Top geregeld

Een voetbaltotaaldag georganiseerd voor een voetbalvereniging, en daar moest natuurlijk een streetvoetballer bij. Alles wat top geregeld!

Uitstekende samenwerking

Op 21 mei heeft Joshua bemiddeld voor een optreden dat ik verzorgd heb voor Europa Kinderhulp. Alles prima geregeld, erg fijne samenwerking. Jeroen Engeln

Tafeltennisshow

Ditmaal mochten wij een spetterende tafeltennisshow geven bij het Sportgala in Papendrecht. Door de strakke organisatie van Entertainmens was alles keurig geregeld en hoefden wij ons enkel en alleen te richten op de uitvoering van de demonstratie. Een top avond. Bedankt weer voor de fijne samenwerking.

Page 1 of 4:
«

 

 

1
2
3
4

 

»

 

Google Reviews

Entertainmens
4.9
Gebaseerd op 53 beoordelingen
powered by Google

js_loader

Meest recente berichten

Chat openen
1
💬 Snel een antwoord nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?