Reviews

Klant en artiest aan het woord..

Cijfers zeggen niet altijd alles, daarom vragen we onze klanten en artiesten altijd om eerlijke en oprechte reviews te schrijven omtrent onze samenwerkingen. Gaat altijd alles perfect? Nee hoor, maar hier streven we natuurlijk wel naar!

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel
Create your own review
Entertainmens

Average rating:  

 29 reviews

karikaturen tekenen

Ik ben als Karikaturist ingehuurd via Entertainmens. Joshua reageerd altijd snel en met flexibiliteit. Het is een prettig samenwerking geweest.

 by Nick
Vuurshow

Via Entertainmens ben ik ingehuurd om een vuurshow te geven bij de afsluiting van een spelweek te Beesd. Ik heb er enorm van genoten om voor 140 kinderen + 40 begeleiders de knalweek af te sluiten. De samenwerking was erg fijn, ik kreeg heel snel reactie op al mijn vragen, de flexibiliteit was hoog en Joshua (Entertainmens) is erg vriendelijk en enthousiast. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking!

 by Joris
Fijne samenwerking

Joshua reageert altijd snel, denkt goed mee en maakt heldere afspraken. Enorm helpend!

Top clinic van Jasmijn

Tijdens een event voor ruim tweehonderd jeugdleden was het optreden van Jasmijn het hoogtepunt. Alle kids stonden geboeid te kijken. Ook de clinics die ze daarna gaf In kleinere groepen waren top. Met veel geduld en aanmoediging leerde ze zelfs de allerkleinste een paar trucs. Al met al een zeer geslaagde middag met veel dank aan Jasmijn.

Top geregeld

Ingehuurd als artiest om na de wedstrijd G.V.V.V - P.S.V. een optreden te verzorgen als André Hazes imitator. Bij aankomst werden we al opgewacht. Alles keurig geregeld het ontbrak ons aan niets. Contact met Entertainmens verliep vlekkeloos en heel relaxed. En de nazorg was ook prima geregeld. Het is altijd heel erg fijn als de boekende partij naderhand nog even informeert of alles goed gegaan is. Kortom.... Een topklus.

Rabobank Noord-Veluwe | Jongerenevent

Fijne samenwerking en denken mee met ideeën. Snelle reactie en goede communicatie.

Freerunning Team

Zeer fijne partij om mee samen te werken. Heldere communicatie maar toch ook een relaxte sfeer.

Pannaspeler

Ik werk voor Entertainmens als panna speler. Elke keer geniet ik weer. De werksfeer is goed en gezellig. De communicatie is goed, shows zijn perfect en ik ben tevreden en blij dat ik met Entertainmens mag samenwerken!

School- en Volksfeesten Luttenberg

Entertainmens heeft op ons dorpsfeest een clinic Freestyle gegeven. Entertainmens weet het publiek goed te betrekken bij hun optreden, je kunt zien dat hun artiest grote affiniteit heeft met kinderen/jongeren. Ook van ons publiek hebben we diverse complimenten gehad, al met al een aanrader.

Sub Urban festival

Entertainmens sloot goed aan bij de rest van ons aanbod tijdens het sub-urban festival. Zij hebben een enorme affiniteit met zowel kinderen als jongeren. Met extra aandacht voor het individu en tegelijkertijd ook oog voor de mensen er om heen, heeft hij met zijn inzet bijgedragen aan een positieve belevenis voor de bezoekers. Erg prettig dat Entertainmens vooraf actief meedenkt in het meest passende aanbod.

Page 1 of 3:
«

 

 

1
2
3

 

»