Reviews

Graag laten wij onze klanten voor ons spreken.

Cijfers zeggen niet altijd alles, daarom vragen we onze klanten altijd om eerlijke en oprechte reviews te schrijven. Gaat altijd alles perfect? Nee hoor, maar hier streven we natuurlijk wel naar!

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel
Create your own review
Entertainmens

Average rating:  

 23 reviews

by Joachim on Entertainmens
Freerunning Team

Zeer fijne partij om mee samen te werken. Heldere communicatie maar toch ook een relaxte sfeer.

by Samir Kali on Entertainmens
Pannaspeler

Ik werk voor Entertainmens als panna speler. Elke keer geniet ik weer. De werksfeer is goed en gezellig. De communicatie is goed, shows zijn perfect en ik ben tevreden en blij dat ik met Entertainmens mag samenwerken!

by Luttenbergsfeest on Entertainmens
School- en Volksfeesten Luttenberg

Entertainmens heeft op ons dorpsfeest een clinic Freestyle gegeven. Entertainmens weet het publiek goed te betrekken bij hun optreden, je kunt zien dat hun artiest grote affiniteit heeft met kinderen/jongeren. Ook van ons publiek hebben we diverse complimenten gehad, al met al een aanrader.

by Cor van den Belt on Entertainmens
Sub Urban festival

Entertainmens sloot goed aan bij de rest van ons aanbod tijdens het sub-urban festival. Zij hebben een enorme affiniteit met zowel kinderen als jongeren. Met extra aandacht voor het individu en tegelijkertijd ook oog voor de mensen er om heen, heeft hij met zijn inzet bijgedragen aan een positieve belevenis voor de bezoekers. Erg prettig dat Entertainmens vooraf actief meedenkt in het meest passende aanbod.

by Anouk Bourgonje on Entertainmens
Internationaal toernooi

De samenwerking met Entertainmens is mij erg goed bevallen. Het contact verloopt erg soepel en je krijgt snel reactie. Entertainmens omschrijft goed alle mogelijkheden en kijkt wat de beste keuze is voor jouw evenement. In de praktijk ziet het er geweldig uit. Zij maken er een mooie show van en zoeken op verschillende manieren contact met de kinderen. Ik zou Entertainmens zeker aanraden voor jouw evenement.

by Joost Kuyper on Entertainmens
Krajicek Foundation

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Entertainmens. Het is altijd en feestje met hen!
Joshua (met zijn freestyle skills) en Samir (master of Panna) zijn daardoor een graag gezien gast op de Krajicek Events!

''Paasviering''

Vanwege omstandigheden konden we dit jaar geen gewone viering houden. We besloten een soort van dagopening te organiseren. Omdat op school een actie voor Compassion werd georganiseerd, hebben we dit gecombineerd met een ‘soort dagopening’ in de aula waarin aandacht werd besteed aan Goede Vrijdag en Pasen. Vanuit Compassion heeft Joshua Agteres ons ondersteund bij deze opening. Na kort de spotlight op de actie voor Compassion te hebben gericht, was er een korte bezinning op Goede Vrijdag en Pasen. Na dit korte moment wist Joshua de leerlingen mee te nemen in zijn leven. Hij vertelde hoe hij zijn talenten gebruikte in dienst van God. Enthousiast vertelde hij zijn levensverhaal, ondersteund met aansprekende videobeelden. Joshua liet toen een fenomenaal stukje balbeheersing zien; zijn talent in dienst van God. Joshua daagde daarna leerlingen uit op het podium te komen laten zien wat zij met een bal presteren. Twee leerlingen streden om een mooie cap van Compassion. Joshua maakte door zijn verhaal duidelijk dat wij allemaal talenten van God hebben gekregen. Met die talenten hebben we de mogelijkheid iets van ons leven te maken, maar ook anderen daarmee te helpen als dat nodig is. Op aansprekende manier wist Joshua de actie voor Compassion, Goede Vrijdag en Pasen en zijn eigen verhaal samen te smeden tot aansprekende performance. De leerlingen waren positief en binnen 5 minuten na de eerste opening (er waren er twee) had Joshua al meer dan 50 volgers vanuit het LF. Kortom: een zeer geslaagde opening/viering.

by Esmé Tinholt on Entertainmens
Kickoff Donderdagmeppeldag

Entertainmens heeft een geweldige show gegeven op de Kick Off van de Donderdag Meppeldag. Erg leuk om naar te kijken, ze deden het met veel enthousiasme. Binnenkort weer op een andere event!

by Bilal El Mhassani on Entertainmens
Dappercup 2019

De straatvoetballer van Entertainmens heeft weer een mooie show neergezet. Dit is alweer de 2de keer dat hij er bij is. Hij kan goed met kinderen omgaan en dat is voor ons het belangrijkst!

by Herman Langhorst on Entertainmens
Passie en enthousiasme

PCBO Meppel: onderwijs en opvang, werkt al een flink aantal jaren samen met Joshua van Entertainmens. Joshua is naast een top freestyler en presentator iemand die een hele goede interactie heeft met onze leerlingen. Het is altijd weer een feest om hem bezig te zien met kinderen op onze BSO's en scholen.

Page 1 of 3:
«

 

 

1
2
3

 

»