Rolstoelbasketbal

Clinics

Bent u op zoek naar een invulling voor uw programma of event? Maak het interactief en uitdagend door middel van een workshop Rolstoelbasketbal. Entertainmens kenmerkt zich in het uitdragen van sport op allerlei unieke facetten. Zo zijn bij Rolstoelbasketbal de volgende arrangementen mogelijk:

ROLSTOELBASKETBAL CLINIC

Ooit wel eens geprobeerd om basketbal vanuit een rolstoel te gooien? Als je spreekt over teambuilding, samenwerken, uitdaging, dan spreek je over deze workshop. We zijn allen bekend met een rolstoel, maar rollen vanuit een rolstoel niet, laat staan sporten vanuit een rolstoel. Onze roelstoelbasketballer maakt beide mogelijk; laat jong en oud plezier beleven en geeft inzicht in het sporten met een handicap.

De workshop is het meest geschikt voor: basisonderwijs (denk hierbij aan groepen 7 & 8), voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, bedrijven, instanties, organisaties, campings, inrichtingen en verenigingen.

Aantal personen

Voor een rolstoelbasketbal clinic is het wenselijk dat u over een vlakke ondergrond beschikt. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een rolstoelbasketbal clinic duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN

  Prijsopgave aanvragen

   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?