Clown

Boek verschillende clowns

Via Entertainmens kunt u eenvoudig en snel een leuke clown boeken! Bent u op zoek naar een artiest voor uw feestje, evenement, bruiloft, braderie, bedrijfsfeest, promotieactiviteiten, kinderfeestje of voor een andere activiteit? Entertainmens kent een circus vol leuke, grappige en ondeugende clowns. Een clown boeken? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

BALLONNENCLOWN

entertainmens-clown-ballonnen

Onze vrolijke ballonnenclown vermaakt de kinderen met zijn kleurige ballonnen. In een handomdraai maakt onze ballonnenclown allerlei leuke figuren. Onze ballonnenclown is mobiel en overal inzetbaar, dus geschikt voor ieder evenement.

GOOCHELCLOWN

entertainmens-clown-goochelen

Onze goochelclown vertoont de meest verbazingwekkende trucs op de grappigste manieren. Van een konijn uit zijn hoed tot een enorm grote duim. Soms raakt hij zelf dan ook een beetje in de war van zijn eigen trucs en heeft hij wat publiek nodig om hem te helpen. Voor elk evenement inzetbaar. Voor deze artiest is niets te gek!

JONGLEERCLOWN

entertainmens-clown-jongleren

Jong en oud vergaapt zich aan de kunsten van onze jongleerclown. Deze jongleerclown is een spetterende attractie en echte publiekstrekker. Het is adembenemend hoe handig deze clown jongleert met kegels, ballen, diabolo’s, borden en rondfietst op z’n eenwieler.

Vraag direct een offerte aan

Verschillende clowns voor al uw events

SCHMINKCLOWN

entertainmens-clown-schmink

Tussen alle andere clowns is dit toch een hele lieve en leuke. De schminkclown kleurt een ieders gezicht met de mooiste schmink-tekeningen en kleuren. Zeg maar wat je wilt worden en de schminkclown verandert je in een mooie prinses, een stoere piraat of een woeste tijger.

PROMOTIECLOWN

entertainmens-clown-promotie

Geef uw promotionele activiteiten of producten net dat beetje extra! Onze promotieclown kan al uw promotionele activiteiten of producten op originele wijze ondersteunen. Door bijvoorbeeld uw folders of flyers op een ludieke manier uit te delen of door uw producten op een grappige wijze te presenteren.

Doelgroep

Voor onze clown is het wenselijk te weten welke doelgroep hij/zij mag vermaken. Graag zien wij dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een clown show duurt 30 minuten. Ziet u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader