Illusionist

Illusieshows en -acts

Een illusionist huren of boeken? Of je nu op zoek bent naar een kindershow, theatershow of familie roadshow, Entertainmens heeft een ruim aanbod aan goochelaars, mentalisten, magicians en dus ook illusionisten.  Waar een goochelaar zich meestal richt op trucjes richt onze illusionist zich op een gehele show van illusie. Denk hierbij aan muziek, kleding, rook en licht. Konijnen uit een hoed toveren, mensen in tweeën zagen, laten verdwijnen en terug laten komen.. Het zit allemaal in de trukendoos van een illusionist. Illusionist inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

ILLUSIESHOW

In deze illusieshow zal onze illusionist u meenemen in de wereld van illusie en magie. Tijdens deze snelle en spectaculaire magicshow laat onze illusionist uw publiek van de ene magische verbazing in de andere vallen. Door het ontwikkelen van eigen illusies is het mogelijk om onder elke omstandigheid deze illusieshow te presenteren. Van klein tot groot podium, dansvloer of in een zaal met publiek rondom. De show is een unieke mix van actie, snelheid, verbazing en spektakel, en geschikt voor iedere leeftijd.

THEATERSHOW

Een theatershow vol illusie. Deze voorstelling is gebaseerd op de bekende Griekse Mythe, het verhaal van de doos van Pandora. Nadat het vuur en de bliksem uit de hemel zijn gestolen schenkt Zeus een mysterieuze doos aan Pandora. Hij zegt dat de doos niet geopend mag worden. Maar Pandora kan de verleiding niet weerstaan en opent toch de doos. Uw theaterbezoeker zal het onmogelijke zien gebeuren. De show kan worden toegespitst op uw bedrijf of gelegenheid van uw evenement.

KINDERSHOW

De kindershow van Entertainmens is een volwaardige illusieshow voor kinderen. Een adembenemende kinderact, speciaal ontwikkeld voor kids in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Een moderne snel optreden. Denk aan verdwijningen en verschijningen, gedachtelezen, zwevende tafels, rook en vuur. Leuk, maar ook spannende illusiesacts wisselen elkaar af. Uw jeugdige bezoekers zullen gegarandeerd de hele kinder-show op het puntje van hun stoel zitten en vol verbazing dit spektakel aanschouwen.

Vraag direct een offerte aan

Diverse illusieshows en -acts

FAMILIESHOW

De familieshow is een spectaculaire magicshow die vol zit met familie entertainment. Deze illusieshow is bedacht en ontwikkeld met een serie aan nieuwe illusies, overgoten acts met een sfeervol sausje. De illusies volgen elkaar in een razend tempo op. Na de illusieshow is er de mogelijkheid voor een meet and greet met de cast en crew (inclusief special guest). Deze tijd kan u zelf als organisator of bedrijf naar wens invullen. Een fotomoment met uw gasten, laat de cast uw cadeautjes uitdelen, prijsuitreiking of misschien een andere wens? U mag het zeggen. Deze show is vooral geschikt voor bedrijfsfeesten, sint & kerst events, bijeenkomsten en verjaardagen.

ROADSHOW

Entertainmens-Illusionist-Roadshow

De roadshow is een unieke mobiele entertainment show. De illusie optredens worden uitgevoerd door 3 multifunctionele duizendpoten, die ieder hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de wereld van magie en entertainment. In een twee uur durende non-stop act zal de meest leuke, interactieve en verbazingwekkende illusieshow op locatie worden gepresenteerd. De roadshow is een zeer magische en gevarieerde show waar een ieder nog lang over na zal praten.

Vraag direct een offerte aan

Diverse illusieshows en -acts

STREETMAGIC

Op een eigentijdse, sympathieke manier toont onze illusionist zijn stunts, vingervlugheid en passie, in een krachtig optreden van streetmagic. De illusionist laat zijn illusie kunsten op straat zien en zoekt op ludieke wijze de interactie op met zijn publiek. Zo is het o.a. mogelijk binnen deze show van onze illusionist een persoon, product, naam of logo te onthullen. Een performance die op maat kan worden afgesteld.

Ruimte

Voor een optimale illusieshow is een minimale ruimte vereist van 6 x 6 meter. Graag zien we dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Denk bij de illusieshows aan shows van 30 - 45 minuten. Voor de overige arrangementen is de duur in overleg.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader