Beatbox

Shows & Workshops

Bent u opzoek naar een frisse, hippe en muzikale verschijning tijdens uw evenement? Een act waarin beatbox en interactie met elkaar gecombineerd worden? Onze beatboxer praat, ademt en leeft muziek. Beatboxer inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

BEATBOX SHOW

Deze artiest van Entertainmens is een absolute sfeerbrenger. Met een hart voor muziek, een oor voor entertainment en een mond vol aan instrumenten vermaakt onze artiest op ludieke wijze zijn publiek.

Geluid

Voor een beatbox show is het wenselijk dat u over een goede geluidsinstallatie beschikt. Niet in het bezit van een geluidsinstallatie laat het ons weten bij uw aanvraag.

Duur

Een beatbox show duurt 10 minuten. Tip: Combineer onze beatbox artiest met een breakdancer, freestyle voetballer, basketballer of andere artiest.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Beatbox shows & workshops

BEATBOX WORKSHOP

In deze workshop leer je op een leuke en laagdrempelige manier, de basistechnieken van beatboxing, en verschillende ritmes en geluiden. De vorm van deze workshop wordt door onze artiest volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers en de gewenste tijdsduur. Of het nou gaat om een losse workshop, een workshopdag, evenement of een verjaardagsfeest.. Wij denken graag met u mee!

entertainmens-beatbox-workshop

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 25 personen.

Duur

Een beatbox workshop duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 55 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader