Slackline

Shows & Workshops

Slackline entertainment. Entertainmens werkt samen met professionele slackliners die acts, shows, demonstraties en workshops verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een evenement of een festival. Onze slackliners laten de meest gevaarlijke sprongen en tricks zien. Slackliner inhuren? Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

SLACKLINE SHOW

Slackline Show kent twee verschillende acts. Eén genaamd Jumpline en de ander genaamd Highline. Wat is het verschil?

Jumpline Show

Jumpline is de meest dynamische vorm van Slacklinen. Een jumpliner springt op en neer, maakt salto’s en andere tricks. De jumpline is ongeveer 20 meter lang en is afgesteld op schouderhoogte. Het publiek krijgt hierbij de mogelijkheid om dicht rondom de act te komen staan. In deze Jumpline Show is er interactie met het publiek!

Highline Show

Highline is de meest spectaculaire vorm van slacklinen. Onze slackline artiest loopt hoog boven de grond, bijvoorbeeld tussen twee gebouwen, over de slackline. De hoogte kan worden bepaald, van 20 tot zelfs 500 meter lang, afgestemd op uw wensen. We werken samen met ware professionals en stellen veiligheid voorop tijdens deze act. Onze performers behoren tot de absolute wereldtop!

Reclame

Promoot uw bedrijfslogo, start een reclamecampagne of geef uw onderneming een gezicht met slackline entertainment.

Duur

Een Slackline Show duurt 10 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Slackline shows & workshops

SLACKLINE WORKSHOP

Onze slackline workshops geven iedereen een succeservaring. De instructeurs vinden het niet alleen leuk om zelf te slacklinen, maar vooral ook om het op anderen over te brengen. De workshop is zo opgebouwd dat iedereen kan deelnemen en op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt. In deze workshop leer je alles wat je moet weten over slacklinen. Onze slackline artiesten helpen je graag met je eerste tricks, zoals een drop-knee of draaien op de slackline.

Bent u benieuwd of Slacklinen past bij uw evenement, feest of festival? Ervaar deze unieke clinic en laat ons uw doelgroep vermaken.

Aantal personen

Voor een optimale workshop en het op de juiste manier kunnen geven van aandacht, moet u uitgaan van max. 15 personen per groep.

Duur

Een slackline workshop duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?