E-sporter

Demonstraties & Workshops

Gaming wordt met de maand populairder, je moet erg goed zoeken naar iemand in de huidige generatie jongeren die nog nooit in aanraking is geweest met een vorm van gaming! Dit heeft ertoe geleid dat in 2017 een professionele competitie rondom het FIFA spel is gestart; de eDivisie. Namens iedere Eredivisieclub komen 2 professionele gamers uit, deze worden ook wel E-sporters genoemd. Naast het wekelijks in een competitie uitkomen tegen elkaar zijn dit sporters die erg actief zijn op social mediakanalen als Instagram en YouTube, het zijn daadwerkelijk de nieuwe (sport)helden voor een jonge generatie, die 24/7 te volgen zijn met alle online content die ze produceren. Deze E-sporters zijn nu in te huren! Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

E-SPORTER INHUREN

Bent u op zoek naar een bekende E-sporter die bekend is onder een grote jongerendoelgroep tijdens een van uw events? Een E-sporter als side-event op een beurs? Onze E-sporters staan klaar om een dag vol met de nieuwste tips en tricks te verzorgen. Heeft u al een idee waarvoor u onze professional wilt in zetten? Zo ja, let us know! Heeft u nog geen idee, waar wil u wel graag een esporter op u event hebben, dan denken wij graag met u mee!

Locatie

Voor een E-sporter is het wenselijk dat u uw locatie inzichtelijk maakt zodat onze E-sporter hierop kan inspelen. Graag zien we dit vermeld bij uw aanvraag.

Duur

Een E-sporter kan afhankelijk van de grootte van het event en de locatie een dagdeel gemakkelijk vullen.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

E-sporter demonstraties & workshops

E-SPORTER WORKSHOP

E-sporter word je niet zomaar, het kost veel tijd en mentale weerbaarheid om je met de top van Nederland of zelfs de wereld te meten. In de workshop ‘Hoe word ik een E-sporter’ word je meegenomen in de wereld van de specifieke game naar keuze. De esporter weet de ins and outs van het vak en geeft tips hoe je stappen kunt maken richting de top. Wat maakt het verschil tussen een gamer en een esporter? Dit soort vragen worden behandeld tijdens de workshop van een esporter. Daarnaast gaan we natuurlijk een FIFA-toernooitje doen!

e-sporter-workshop-esports-entertainment

Locatie

De locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is wenselijk om dit inzichtelijk te maken bij uw aanvraag.

Duur

De duur is afhankelijk van het aantal deelnemers, minimaal 1 uur en maximaal 4 uur is wenselijk. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader