Freerunning

Shows & Clinics

Bent u op zoek naar een urban artiest voor uw videoclip, commercial of evenement. Onze freerunner maakt van zijn omgeving een speelplaats. Van salto tot handstap-koprol, je kunt het zo gek niet benoemen. Door middel van muziek, interactie en entertainment vermaakt onze artiest zijn publiek. Freerunner inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

FREERUN SHOW

Minimale ruimte

Voor een freerunning show is een minimale ruimte vereist van 8x8x4 meter

Duur

Een freerunning show duurt 10 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Freerun shows & clinics

FREERUN CLINICS

Naast het boeken van een freerunning show kunt u ook kiezen voor een clinic. De clinic freerunning is gericht op de basis van freerunning. In deze clinic ga je tegen muren oplopen, over diverse obstakels springen, parkour rennen en nog veel meer. Bij Entertainmens passen we ons aan onze doelgroep aan en zullen we door middel van interactie een onvergetelijke clinic verzorgen. Deze clinic is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 18 jaar.

Tijdens onze clinic wordt je meegenomen in de wereld van freerunning. Elke locatie verleend zich een denkbare wereld waarin het kind weer bij je naar boven komt. Een stang word een glijbaan en een normale wand een klimmuur. Bij freerunning probeert een ieder zo creatief mogelijk te zijn met zijn/haar lichaam. Tijdens deze groepsles leert onze freerun-instructeur iedereen een aantal trucs aan, denkend aan zijn/haar niveau. Naast het aanleren van trucs zal onze freerunner zelf een aantal mooie trucs laten zien die erg inspirerend werken. Vrijheid, plezier en veiligheid staan centraal tijdens deze groepsles. Ben jij klaar voor deze geweldige freerunning clinic?

Aantal personen

Voor de beste ervaring raden wij groepen aan van maximaal 20 personen.

Duur

- Groepsles: 60 min.
- Privé les: 90 min.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   5.0
   Gebaseerd op 42 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader