LuckyGraafNL

YouTuber & Influencer

LuckyGraafNL, ook wel gewoon bekend als Robbie van de Graaf. Waar de meeste Robbie van kennen is zijn mooie babbels over het spel FIFA, zijn vlogleven binnen PSV en zijn vriendengroep ‘De Bankzitters’. Ook speelt Rob bij Creators FC waar hij regelmatig een goaltje meepakt. Benieuwd naar zijn manier van content maken? Krijg hieronder een indruk.

CIJFERS

0

INSTAGRAM

0

TWITTER

0

YOUTUBE

CREATORS FC

Creators FC is het kanaal van het officiële voetbalteam van bekende Nederlandse YouTubers zoals Fifalosophy, Noah Zeeuw, VV Bas VV, King Alert, Dylan Haegens, Kalvijn, Politievlogger, Supergaande, FC Roelie, Niek Roozen, Rob Hoekx en vele anderen…

Neem contact met ons op!

Robbie inhuren voor uw sportcampagne of -event?

LUCKYGRAAFNL

Op het kanaal van Robbie genaamd ‘LuckyGraafNL’ vind men vooral FIFA video’s die allemaal in het Nederlands zijn ingesproken. Deze video’s gaan dan over FIFA Ultimate Team zoals Pack Openings, Squad Building Challenges of random voetbal onderwerpen!

Neem contact met ons op!

Deze YouTuber of Influencer inhuren?

BANKZITTERS

De Bankzitters is een vriendengroep, die met YouTube-video’s over voetbalgames als FIFA een grote schare fans hebben. De zeven mannen hebben samen meer dan 1,1 miljoen volgers. Op initiatief van een evenementenbureau besloten ze de stap naar het theaterpodium te zetten.

CONTACTFORMULIER

    Prijsopgave aanvragen