Jongerenevent met Ponkers en Stichting Duo

Maandag 16 september organiseert de ‘Jongerenraad’ van Rabobank Noord Veluwe een event voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar. Entertainmens voorziet de jongerenraad dit jaar van een influencer; Noah Zeeuw, ook wel bekend van het kanaal Ponkers.

Noah-Zeeuw-Jongerenevent-Rabobank

Het thema van dit event is “Gaan studeren”. Dit event vindt plaats in Veluvine Nunspeet. Jongeren die binnenkort gaan studeren krijgen antwoord over bijvoorbeeld studiefinanciering, aanvullende beurs en de eventuele gevolgen. Tijdens dit event is onze YouTuber Noah Zeeuw aanwezig. Noah is bekend bij de jongeren van het YouTube-kanaal Ponkers. Hij zal op dit event aanwezig zijn om jongeren meer te vertellen over zijn bliksemcarrière tot nu toe! Daarnaast is Stichting Duo aanwezig om de jongeren mee te nemen in de actualiteit. Dit zal gaan over bijvoorbeeld studiefinanciering, aanvullende beurs en de eventuele gevolgen hiervan. Jongerenraad Rabobank Noord Veluwe in samenwerking met Entertainmens.

Meer lezen over dit evenement? Kijk eens op Jongerenevent Rabobank.

Ken je Noah nog niet?

Artiest-YouTuber-Noah-Zeeuw

Noah, is keeper van Creators FC en FC de Rebellen, Presentator bij Ponkers of van zijn ondernemingen binnen de FilmFabriek. Noah is een rasechte entertainer en content maker die met zijn ‘smooth talks’ en ‘good looks’ mensen aan zich weet te binden. Benieuwd naar zijn manier van content maken? Kijk voor meer informatie op zijn pagina http://www.entertainmens.nl/noah-zeeuw.

Ook een youtuber inhuren? Kijk op http://www.entertainmens.nl/youtuber of neem contact met ons op!

Review

Ondertussen is dit event natuurlijk alweer voorbij en willen we u op de hoogte stellen van de reactie van onze klant.

Review-Jongerenevent-Rabobank-Noord-Veluwe

Ook een review invullen n.a.v. een samenwerking? Dat kan op onze pagina: Reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *