Tafeltennis

Shows & Clinics

Tennis alleen op een tafel. Iedereen heeft wel eens getafeltennist, op een camping, met school of thuis. Het is de snelste balsport ter wereld. Tafeltennissen met één balletje lukt al snel, maar met 2, 3, 4 of 5, zou dat ook gaan!? En smashen en verdedigen met 2 balletjes dan? Bij Entertainmens houden we van een beetje uitdaging. Tafeltenniser inhuren? Hiervoor zijn de volgende arrangementen mogelijk:

TAFELTENNIS SHOW

Een tafeltennis show is in ons geval een spectaculaire demonstratie. Het publiek komt aan beide zijden van de tafeltennistafel te zitten om naar de show te kijken. Tijdens deze entertainende demonstratie geeft onze instructeur bij alles wat hij doet een korte toelichting waardoor spelenderwijs plezier, inzicht in het spel en inzicht in de techniek ontstaat bij het publiek. Onze artiest neemt graag men in de maling. Hoe diep onze entertainer op de techniek in gaat ligt uiteraard aan het ‘tafeltennisniveau’ van het publiek. De show van Entertainmens zit vol met humor!

Tafeltennistafel

Voor een tafeltennis show is het wenselijk dat uzelf beschikt over een tafeltennnistafel. Niet in het bezit van een tafeltennistafel dan regelen wij die graag!

Duur

Een tafeltennis show show duurt 45 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een offerte aan

Tafeltennis shows & clinics

TAFELTENNIS CLINIC

Tafeltennis is een sport die door iedereen beoefend kan worden. Om de sport voor elke doelgroep leuk en uitdagend te maken, bieden wij ‘clinics op maat’ aan. Door de clinic heen zal al gauw blijken dat deze balsport veel meer is dan dat spelletje wat iedereen wel eens heeft gespeeld. Zo kun je zelf ondervinden welk effect een tafeltennisbal kan hebben en welke trucs de echte professionals gebruiken. Durft jij het op te nemen tegen onze tafeltennis instructeur? Laat zien dat je de betere bent en benut je kans! De show en clinic is geschikt voor diverse doelgroepen.

Tafeltennistafel

Voor een tafeltennis clinic is het wenselijk dat uzelf beschikt over een aantal tafeltennnistafels. Niet in het bezit van tafeltennistafels laat het ons weten bij uw aanvraag.

Duur

Een tafeltennis clinic show duurt 60 minuten. Heeft u liever een korter of langer programma? Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. We komen graag met u in contact om uw wensen te horen en de mogelijkheden te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN


  Prijsopgave aanvragen


   Entertainmens
   4.9
   Gebaseerd op 53 beoordelingen
   powered by Google

   js_loader

   Chat openen
   1
   💬 Snel een antwoord nodig?
   Hallo 👋
   Hoe kunnen we je helpen?